Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen sosem voltam a...

30 évesen sosem voltam a csúcson, nem értem el sikereket az életben. Ezt hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 21:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én 34 vagyok, de én sem értem el semmit.
2024. febr. 8. 07:34
 12/24 anonim ***** válasza:
En meg 40 es kamionsofor vagyok na ez aztan a karrier
2024. febr. 8. 07:49
 13/24 anonim ***** válasza:
8-assal totál egyetértek. Én is 40 éves vagyok, 4 éve itthon ápolom anyámat, mellette meg kertészkedek. Ez ám a karrier, de legalább nincs főnököm. Viszont cserélgethetem a kakás pelusokat.
2024. febr. 8. 09:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Es kapsz mellé valami segélyt havonta?
2024. febr. 8. 10:02
 15/24 anonim ***** válasza:

De mi számítana neked sikernek? Mert szerintem sok embernek már az is siker lenne, ahol most te tartasz. Tíz év múlva, ha előrébb leszel az életben, lehet, hogy azt sem fogod sikernek tartani, mert akkor meg az lesz a bajod, hogy ennél sokkal feljebb is lehetnél.

Én úgy érzem, hogy sikeres vagyok, pedig külső szemmel valószínűleg nem egy nagy kunszt az életem, de nekem az. Huszonévesen tök csóró voltam, 36 évesen viszont van saját lakásom, egy működő vállalkozásom, tisztességgel nevelek két gyereket, sokat utazom, szuper férjem van, nekem ez a sikeres élet.

De mondom, külső szemmel meg ez nyilván semmi, tök átlagos. De szerencsére nem másokhoz mérem magam.

2024. febr. 8. 12:44
 16/24 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, kapok 78 ezret, meg ott van anyám nyugdíja aztán ennyi. Meg van némi megtakarításom.
2024. febr. 8. 13:12
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát keresek 300 ezer Ft-ot, egy albérletben élek. Örülök, ha nem megyek mínuszba hó végén, semmire sem futja, se kocsim, se csajok, csak alkalmi szexek jönnek össze, de azok is ilyen MILFek
2024. febr. 8. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Az ország jelentős része hasonlóan él.
2024. febr. 8. 16:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, van, akinek meg adóssága van, vagy folyton adósságspirálban van, beteg, munkaképtelen, nincsenek barátai, párja, elvált, tönkrement a családi élete, fizeti a gyerektartást, és a, semmiért dolgozik.

Na, ezekhez képest még neked jó.

2024. febr. 8. 17:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Barátaim nekem sincsenek,
2024. febr. 8. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!