Miért szép mindenki rajtam kívül? Egyszerűen az összes nő gyönyörű.
Nem küldök képet ,ezt előre leszögezem. A 10-es skálán max 3 vagyok és azt vettem észre hogy a 14 és 40 év közötti lányok , nők egyszerűen gyönyörűek.
Mindegy hová nézek , ma például bementem a boltba és 5 Palvin Barbara szerű nő jött velem szembe. Mindenhol a gyönyörű, Kék szemű,vékony ,ápolt nők vannak.
Nemrég megismerkedtem valakivel aki csak azt akarja és kicsit nyomoztam utána . Szerb doktornő a volt felesége és semmi túlzás nélkül szebb mint Horváth Éva volt . A szerbek, szlávok amúgy is majdnem mind gyönyörűek.
Tehát a sok Palvin Barbara és Adriana Lima között hogy tudják érvényesülni?
Ez minek köszönhető hogy az utóbbi 15-20 évben a nők egyre szebbek ?
Egyrészt sokat javít a külsőn a smink, ruhatár lecserélése, valamint rendszeres mozgás beiktatása.
Valóban van az a szint, ameddig objektív megtudod mondani, hogy valaki szép-e vagy nem szép-e, de hogy mindenki? Ezt nem gondolod komolyan!
A korosztály amit megadtál, abban amúgy hatalmas a szórás így is, de nem, nem mindenki szebb mint te, sokszor a szépség relatív inkább, mint írtam van az a szint, ahol valóban kb mindenkinek szép az illető, de nem mondanám, hogy a magyar átlag ennyire magasra tenné a lécet.
Minden második nő így néz ki vagy ezen a szinten mozog.
Egy falusi átlagos, átlag alatti nő nem szállhat ringbe ilyen nőkkel.
Nem mondom hogy egy púpos teve vagyok de a férfiak 90% csak azt akarja ,kapcsolatot nem. Tehát szexre elmegy de nem vagyok felvallalhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!