Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a teendőm,ha a külföldi...

Mi a teendőm,ha a külföldi nyaralásom alatt,egy nő terhes lett tőlem?

Figyelt kérdés

Szeptember végén 12 napot a Fülöp szigeteken töltöttem.

Hamar közel kerültem egy fiatalabb 20 éves lányhoz.

1 héten keresztül minden nap együtt voltunk szexeltünk.

GoogleChat-en rám írt,és fényképét is küldött a növekvő pocakjáról

Ilyenkor mi a teendőm?

febr. 3. 13:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Különben az is megfordult a fejemben,ha már terhes a gyerekemmel akkor elveszem feleségül és áthozom Magyarországra
febr. 4. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem elmennék nemibeteg-szűrésre, csak, hogy biztosra menjek.

Könyörgöm, srácok-lányok, ne basszunk orrba szájba gumi nélkül olyanokkal, akiket pár órája ismertünk meg. Se a Fülöp-szigeteken, se a Margitsziget(ek)en, se sehol.

Egyékbént ja, 50%-ban felelős vagy azért a gyerekért, ha valóban a tied. Apasági tesztet, azt tudsz még csináltatni. És ha kiderül, hogy a tiéd, csak akkor kell bármi más lépést tenned. Behúztad már a fotót egy sima google képkeresőbe? Vagy a csaj simán leszedett egy felülről fotózott hasas képet az internetről, te meg bekajáltad? Esetleg látszik az arca is, és felismerted?

+off, lehet öreg vagyok, mi az a GoogleChat?

febr. 4. 17:03
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
Ez pont arra a példa, hogy nyugodtan kefélhetsz bárkivel, hiszen ha nem fogadod el az apaságot, akkor senki sem bizonyítja rád. Nemibetegségről nem szólt a mese.
febr. 4. 17:30
 24/25 anonim ***** válasza:
tiltsd le minden mediadrol es felejtsd el. ahogy veled hentergett ugy massal is tehette. el ne vallald akkor se ha a tied, az ilyen nonel mindegy kitol huz le penzt vagy kiall a sarokra es kesz.
márc. 14. 02:59
 25/25 anonim ***** válasza:
ha elhozod Mo ra (mar ha jonni akar egyaltalan) akkor itt fog qurvulni nem otthon. esznel vagy?
márc. 14. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!