39 éves férfiként még nem számítok öregnek?
Pont fordítva, egy családos 39 éves csóka általában 50nek néz ki, még egy szingli 30nak, ha odafigyel magára.
A külsőd, a viselkedésed és életfelfogásod alapján lehetne erre válaszolni igazán. Milyennek látnak mások, te milyennek látod vagy érzed magad. Ha mellédáll egy másik 39 éves, ő tűnhet fiatalabbnak meg idősebbnek is.
A 39 csak egy szám. Ha megéred pl. a 86-ot, mit fogsz gondolni a 39 éves korúakról általában? Valószínűleg fiatalnak fogod őket mondani. Mert 86 éves szemmel nézed. De egy kis hatéves, ha rádnéz, akkor azt mondja rád, hogy bácsi.
Nem számít, hogy ki mit gondol.
Jellemzően 4-5 évvel fiatalabbnak saccolnak. Volt olyan 36 éves, aki még nem tudta, hogy mennyi vagyok, és azt mondta egy párkapcsolati témában, hogy mindjárt annyi leszel, mint én és megtudod...:D
Ráadásul egy 10 kiló felesleg van rajtam. Egy 41 éves ismerősöm jó 20-at adott le, azóta alsó hangon 6-7 évvel fiatalabbnak tippelik. Mondjuk ja, egyikünk sem családos.
Nem vagy öreg egyáltalán
Középkorú vagy csak ami már 35 éves kortól kezdődik úgy tudom és 58 éves korig tart
Aztán jön az idős kor
Szóval messze vagy még ettől viszonylag
14: ebben van valami!:D 45 éves nőismerős bomba a mai napig! Magabiztos, karcsú, sportos, elegáns, ízig-vérig nő. 49 éves férfi: sehol egy ősz hajszál, nagyon kevés szarkaláb, kicsit hangsúlyos nevető ráncok, deka súlyfeleslege sincs. Közös bennük? No gyerek!
V.ö.: harmincas ismerősök gyerekekkel. Fáradtak, slamposak, zsémbesek... Én magam sem erőltetem ezt a projektet.
Több okom is van. Egyrészt voltam 30 kilóval kövérebb és köszönöm, de soha többé!
A másik pedig, hogy a nők között is a sportosak az eseteim 25 és 50 között. Na most, az hogy nézne ki, ha már 15 fokban izzadva, kelttészta szagúan, kötény,- vagy hordóhasasan mondogatnám, hogy aaaa, nekem csak a sportos nő felel meg, mer' azé' vannak ám igényeim!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!