Pályakezdőként ez mennyire elfogadható összeg?
Sziasztok!
Középfokú technikusi végzettséggem van, név szerint rendszergazda/rendszerüzemeltető.
Pályakezdő vagyok, ez lesz az első munkahelyem.
Br. 360.000Ft-ot kínáltak fel, ami nem tudom, hogy ez jó-e, vagy sem. Remélhetőleg ez emelkedni fog próbaidő után, vagy fogalmam sincs.
Pár infó:
Irodai, szellemi munka (szerverek, programozás, rendszergazdai feladatok. stb)
Munkaidő: hétfőtől csütörtökig 8 órától 3 óráig, pénteken 8 órától 2 óráig, tehát papíron 8 órában vagyok, de inkább 6-7, főleg, hogy ebbe beletartozik az ebédszünet is. (Ami nem tudom, hogy fél, vagy pedig 1 óra. Már nem emlékszem).
És még egy fontos infó: Észak-Magyarországról van szó és már lassan 9 hónapja munkát keresek és azt kell mondjam, rettentő nehéz, főleg pályakezdőként. (Hacsak nem gyárban szeretne az ember 2 műszakban 12 órázni..)
Pontosítok kicsit földrajzilag, mert az észak az elég tág fogalom..
Észak-Kelet Magyarország*
Egyetértek az egyes válaszolóval. Szerintem fogadd el, főleg hogy ennyi ideje nem találsz munkát. Aztán max közben nézed a hirdetéseket hátha lesz más vagy jobb. De ez sem tűnik hű de rossznak.
Szintén a jó kis keleti részen nem találtam munkát 8 hónapig annó... Már úgy voltam vele mindegy ha keveset is adnak, de haladjak valahova.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!