Valaki átadja neked az exedet egy centi magasra zsugorítva. 50 millió forintot kínálnak, hogy lenyeld őt. Te megtennéd?
Figyelt kérdés
jan. 27. 12:25
1/14 anonim válasza:
Nem.
Amúgy mit kell ahhoz szívni, hogy ilyen gondolataid legyenek?
3/14 anonim válasza:
Szeretném egyszer megérteni, hogy miért olyan evidens, hogy gyűlölni kell egy életen át azt, akit korábban csókoltál, akivel szexeltél és a titkaidat megosztottad.
5/14 anonim válasza:
Szeretem a disznó húst, de akkor se nyelném le az exemet. Annyira nem utálom, hogy megöljem.
7/14 anonim válasza:
Most komolyan, ez hogy jött? 😂😂😂
Egyébként nem, egyik exemet sem nyelném le. A legtöbbjüket nem utálom, nem akarnám bántani, akit meg egy kicsit azért igen, azt pláne nem akarnám lenyelni. Inkább betenném egy dobozba, vagy ilyesmi.
9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem én találtam ki, egy angol fórumról jött a kérdés, pont a bizzarsága miatt raktam fel ide.
Nekem is verte a biztit 😅
jan. 27. 16:02
10/14 A kérdező kommentje:
8-as nem lennék sz exed 😨
jan. 27. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!