Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is szokott olyan...

Veletek is szokott olyan lenni, hogy valami jó/hasznos dolgot akartok csinálni, de végül nektek lesz károtok belőle?

Figyelt kérdés

2 példa jutott eszembe az elmúlt időszakból:

Mostanában nagyon száraz az arcbőröm, gondoltam tegnap este felteszek egy arcmaszkot. De ahogy levettem a szemüvegem, véletlenül az arcmasz zacskójára tettem és lecsúszott róla a földre, lett rajta egy nem kicsi karcolás.. olyan mérges voltam hogy csak magamnak akartam jót tenni erre károm lett...

Vagy a másik eset. Munkahelyen segíteni akartam a raktárosoknak mert nagyon el voltak csúszva, és az egyik terméket amikor odaadtam nekik, leejtettem. 10 000 ft-os cucc. Ki kellett fizetnem. Akkor is iszonyat mérges voltam hogy én hülye csak jófejségből segíteni akaror erre nekem lett bajom belőle..

Veletek szoktak lenni ilyenek?

2024. jan. 24. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem már alapból ezt gondolod magadról, hogyha valami jót akarsz, abból baj van, ezért már úgy is állsz hozzá tudatalatt, hogy megteremted a szitut.
2024. jan. 24. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Végülis az összes baj abból lesz, hogy jó, vagy hasznos dolgot akarsz csinálni.
2024. jan. 24. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindig így van... Ilyen vagyok kb.:

"A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett" /Viktor Csernomirgyin/

2024. jan. 24. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem az történik, hogy amint ràgondolok pl. arra, hogy mosogatás közben kiejtem a kezemből a tányért, akkor az meg is történik.
2024. jan. 24. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetek is szoktak lenni, amiket írtál, de a kérdésről nekem rögtön az jutott eszembe, amikor ingyenes cuccokat osztogattam, mert szelektáltam a holmijaimat és a használható, de pénzt kevésbé érő dolgokat ilyen ingyenes csoportokba raktam fel. Gondoltam, 2 perc lefotózni és kirakni, aztán majd jönnek érte és ennyi. Hát nagyon nem, még én szaladgálhattam, hogy oda tudjak adni ezt-azt, ha nem akartam kidobni... Meg persze végeláthatatlan Messenger beszélgetések, gyakran olyan emberekkel, akik a település nevét sem tudták kiolvasni a posztban (meg az fb csoport nevében sem). Nagyobb idegbaj volt, mint amekkora bűntudat lett volna a kukába dobni mindent. Azóta egy helyre viszem, egy napközis otthonba, ami meg nem való oda (pl kotyogos kávéfőző, jó állapotú de nekem nem kell), az meg kuka.
2024. jan. 24. 07:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy többször járok/jártam, hogy segíteni szeretnék valakinek, kedvességből is, illetve látszódik rajta, hogy igényelné is, de masszív bénázás lesz a dolog kimenetele a végére. Az én oldalamról. Aztán rossz érzésem lesz, amiért szinte hátráltatom a másikat, le is járatom magam, pedig jó szándék vezérelt.
2024. jan. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!