Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a motivációja az olyan...

Mi a motivációja az olyan embereknek akik mindenkit lepontoznak?

Figyelt kérdés
2024. jan. 15. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Vagy nagyon fruszráltak, vagy tényleg úgy gondolják hogy mindenki hülye.
2024. jan. 15. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Többségük hihetetlen mértékben frusztrált, de olyan is van, aki ennyire ráfüggött a toplista helyezésekre.

Van olyan tag is, akinek van 3-4 regisztrációja kapásból (mindegyik ugyanazon a %-on áll), és azokkal pontozgat le mindenkit, ami azért már a "nagyon gáz" szint. Régen szó szerint minden, ebben a témában lévő kérdésen végigment így, az utóbbi hónapokban már csak elvétve láttam tőle ilyent.

2024. jan. 15. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Azt honnan látod, hogy "mindenkit" lepontoz?

Nekem az jut eszembe, hogy vannak kérdések, mondjuk melyik a kedvenc állatod, ételed, színed stb. Az ilyen kérdésekre érkező hozzászólások lepontozására tudom azt gondolni, hogy "én azt utálom" a magyarázata, vagy mondjuk düh, hogy neki nem adatik / adatott meg az az életben, noha nagyon szerette volna, és ezért gyűlöli. Vagy éppen frusztrált, vagy troll, vagy alkohol hatása alatt van, vagy a helyesírása nem stimmel - nem csekély alkalommal jogos, különösen, ha egyébként tartalmilag rendben van a válasz, akkor elvárandó, hogy helyesírásilag (szóközök, írásjelek rendben legyenek, elütés ne legyen, szavak összemosása stb. se) is legyen rendben.

Vannak nem kevesen, akik buták. Ezalatt nem az ismeret hiányt kell érteni, és nem is az éretlenséget, hanem sokan felnőtt létükre sem tudnak átlátni olyan alapvető dolgot, hogy ajjajj. Én személy szerint nem butáknak, hanem értelem-hiányosoknak hívom őket. Azt gondolják, hogy igazuk van, holott nem látják, hogy nincs. És most nem hozok példát erre. Szerintem mindenkinek eszébe jut saját története, ami ezzel a jellemzéssel egyezik. Tehát: téves meggyőződésben vannak.

Nekem idáig ért a tudományom.

2024. jan. 15. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

"Azt honnan látod, hogy "mindenkit" lepontoz?"

Amikor kellő tag értékelt, megjelenik a válasz mellett egy kör, benne a válasz hasznossági százalékával. Ha arra rákattintasz, helyette ott lesz x darab további kör, más-más százalékokkal bennük. Azon körök színe mutatja meg, hogy az bizonyos %-ú tag, mit nyomott a válaszra. Akkor pontoz le mindenkit, ha az összes válasz mellett pirosan virít a %-a.

Már nem emlékszem pontosan, hogy van, de azt hiszem 125%-nak kell összejönnie azon tagok százalékából, akik választ értékeltek, hogy a válasz hasznosságija is látszódjon.

2024. jan. 15. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, erről tudok.

"Akkor pontoz le mindenkit, ha az összes válasz mellett pirosan virít a %-a." - Erre voltam kíváncsi. Érdekes...valahogy aktuálisan megvakultam ezzel az információval kapcsolatban, valószínűleg azért, mert fáradt vagyok.

2024. jan. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!