Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki köszönés nélkül megy be...

Aki köszönés nélkül megy be valahova, mit érez?

Figyelt kérdés
Kisebb irodában dolgozom, általában hárman vagyunk. Rendszeresen köszönés nélkül jönnek be idegenek, de néha más kollégák is reggel. Számomra alapvető, hogy bárhova belépve érthetően, a jelenlévők korának és napszaknak megfelelően köszönök. De tudtommal az illemszabály is így van. Aki nem így csinálja mit érez? Hátha magára ismer valaki! Vagy ti vagytok a főszereplők és nektek mindenkinek előre kell köszönnie?

2024. jan. 15. 11:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Lipsi vagyok, Orbán és Putyin csak példák voltak.

"Te mit érzesz akkor, mikor egy teljesen értelmetlen cselekedetet csinálsz, csak azért mert gyerekkorodban belédnevelték, s ezért még le is szólsz másokat?"

Jó a kérdés! Elmondom. Amikor belépek egy helységbe ahol legalább egy ember van azért köszönök előre, hogy ezzel is jelezzem hogy jött valaki, aki nem egy lopakodó betörő, utóbbi esetben biztos nem köszönnék. A szemkontaktus, köszönés az emberi kommunikáció egyik legalapvetőbb eleme, tulajdonképpen ezzel ismered el a másik létezését. Ti gondolom csak mentek előre a világba és mondjátok hogy épp mit szeretnétek.

Bár igazából nem tudom mit vártam, válasz még nem érkezett a kérdésre, csak vissazkérdezés és kötekedés.

2024. jan. 15. 12:15
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"Lipsi vagyok"

Az.

Olyan fideszes vagyok, hogy az nem igaz.

2024. jan. 15. 12:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Mármint rád értettem.
2024. jan. 15. 12:25
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
egy Liberális nem mond magára olyat hogy Lipsi.
2024. jan. 15. 12:28
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
#15: de igen. Meg azt is, hogy libernyák. :) Önirónia is van a világon, ebben pedig tényleg jobbak a lipsik, mert ehhez intelligencia is kell. Mint a köszönéshez :D
2024. jan. 15. 12:43
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Hogy gyűn ide a pojitika?
2024. jan. 15. 12:51
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Így:

12/17 A kérdező kommentje:

Lipsi vagyok, Orbán és Putyin csak példák voltak.

2024. jan. 15. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

De hà' a modejàtor türűni fogja a vàjaszokat.

2024. jan. 15. 13:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
#19 xd
2024. jan. 15. 13:05
 20/21 anonim ***** válasza:

19,20-as. Jól elvagy magadban, madár😂😂😂

Mindig annak kellene köszönnie, aki belép valahová.

Az egyik hozzászóló az első oldalon nagyon frankón felsorolta, h kb mik lehetnek az okai annak, ha ez még sem így történik.

2024. jan. 15. 14:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!