Miért vagyok ennyire érzelmes?(24/L)
Figyelt kérdés
Már mióta az eszemet tudom, azóta ilyen vagyok, minden apróságra sokkal több figyelmet fordítok mint kéne. Könnyen meghatnak dolgok, főleg a természet, esténként ki szoktam ülni a csillagokat nézni, zenét hallgatni és sokszor elsírom magam milyen gyönyörű, ugyanígy a naplementék is stb. E mellett minden élethelyzetben ami már kicsit meghatóbb, idős párokon, idős embereken. Amikor szerelmes párokat is látok mosolyog a szívem hogy boldognak látok más embereket mégha a saját életem nem is az épp. Az emberekben is mindig próbálom a jót látni, a férfiakban is, valahogy hamar kötődöm néha olyan emberekhez is akik nem érdemelnék meg, ezért szoktam csalódni. Bele élem magam mindenbe, átélek minden pillanatot. Néha azt kívánom bár ne lenne így egy ilyen világban ahol már nem épp az érzelmek irányítanak.2024. jan. 13. 00:14
11/12 A kérdező kommentje:
5/10 Bak jegyű vagyok ha ez számít valamit
2024. jan. 13. 08:27
12/12 A kérdező kommentje:
9-es
Hahaha na pont igy kepzeld el😂😂
2024. jan. 13. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!