Már mióta az eszemet tudom, azóta ilyen vagyok, minden apróságra sokkal több figyelmet fordítok mint kéne. Könnyen meghatnak dolgok, főleg a természet, esténként ki szoktam ülni a csillagokat nézni, zenét hallgatni és sokszor elsírom magam milyen gyönyörű, ugyanígy a naplementék is stb. E mellett minden élethelyzetben ami már kicsit meghatóbb, idős párokon, idős embereken. Amikor szerelmes párokat is látok mosolyog a szívem hogy boldognak látok más embereket mégha a saját életem nem is az épp. Az emberekben is mindig próbálom a jót látni, a férfiakban is, valahogy hamar kötődöm néha olyan emberekhez is akik nem érdemelnék meg, ezért szoktam csalódni. Bele élem magam mindenbe, átélek minden pillanatot. Néha azt kívánom bár ne lenne így egy ilyen világban ahol már nem épp az érzelmek irányítanak.
"Amikor szerelmes párokat is látok mosolyog a szívem hogy boldognak látok más embereket mégha a saját életem nem is az épp."
Jó neked hogy így érzel, én irigy vagyok ilyenkor mert a kutyának sem kellek
2024. jan. 13. 00:33
3/12 anonim válasza:
Nagyjából én is ilyen vagyok...Leszünk barátok?
2024. jan. 13. 00:33
4/12 A kérdező kommentje:
2/3 engem nagyon boldoggá tesz, romantikus típus vagyok lehet ezért. Örülök ha más boldog.
2024. jan. 13. 00:35
5/12 anonim válasza:
Halak jegyű vagy?
2024. jan. 13. 00:51
6/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Amiket leírtál szerintem nagyon aranyos, jó olvasni, hogy vannak még ilyen emberek. Sokszor változni szeretnék, mert ahogy írtad, ebben a világban nem a legjobb ilyennek lenni, sok csalódás éri az embert.
Szerintem sok minden közre játszik a személyiség kialakulásában, a minták, amiket látsz; kitől, mennyi és milyen fajta szeretet és odafigyelést kaptál; milyen az alap lelki világod stb.
30 N
2024. jan. 13. 04:09
7/12 anonim válasza:
Hiperérzékenység, én is ilyen vagyok :D
2024. jan. 13. 06:28
8/12 anonim válasza:
A lelkek nagyon eltérőek, különböző szintekről születtünk "egyforma" emberi testekbe.
2024. jan. 13. 06:54
9/12 anonim válasza:
Így alakult ki.
Amúgy no offense, de ez jutott erről most eszembe: [link]
2024. jan. 13. 07:07
10/12 Hans Pötterman válasza:
Aranyos,tiszta lelked van.❤️
Csak arra nagyon vigyázz, hogy kerüld el a hozzám hasonló ős tulkokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!