Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki egyszerűen nem erre a világra való, és jobb lenne, ha nem létezne?

Figyelt kérdés

Csak mert szerintem én ilyen vagyok. A legnagyobb problémáim alapvetően nem megoldhatók, és nincs helyem a világban, sosem volt.

Kilépni nem lehet, olyan, mintha muszáj lenne elfogadni, hogy a világ tökéletes, és probléma ha van is, az csak az egyén oldalán lehet. Pedig ez így nem igaz.

2024. jan. 9. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jelen, én is ilyen vagyok.
2024. jan. 10. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Én konkrétan azt érzem, hogy rossz korba születtem. Előbb kellett volna élnem, amikor még nem volt ennyire felületes, szélsőséges és szélhámos a világ.
2024. jan. 10. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
5, Sokat hallom pl. ezt a Thanosz dolgot. Ezek az emberek általában kijelentik, hogy az emberek szarok (gondolom magukat jónak tartják), tele vannak gyűlölettel az emberiség iránt. Én azt gondolom pl. magamról én lehetnék sokkal jobb is. Nagyon felnézek azokra az emberekre akik akár idegenekre is kedvesen meleg szívvel mosolyognak, apró dolgokban segítenek, olyan dolgokban amikre a többi embernek nincs ideje, kedve pedig tényleg csak figyelmesség stb. Csak pár példa. Lehet így is dönteni. Lehet ilyennek is lenni. Nem muszáj csatlakozni a többiekhez. Ha utálod azt amilyennek most őket látod, legyél az ellentéte. Egyébként valamilyen szempontból meghatározó az is, hogy te milyennek akarod őket látni, mit veszel észre jobban, és minek tulajdonítassz nagyobb jelentőséget. Könnyebb megegyezni azt az egy bunkó idegent aki beszólt, mint azt az öt kedves embert aki előre engedett, rád mosolygott stb.
2024. jan. 11. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!