Hogy kezdeményezzek nő létemre beszélgetést facebookon egy pasival?
Figyelt kérdés
Csak látásból ismerem és arra gondoltam, hogy bejelölném. Évek óta nem láttam és nem is biztos hogy rájönne, hogy ki vagyok. Valamit írni szeretnék neki de nem tudom hogy kezdjem el. Lehet megijedne hogy elég diszkrét a Facebook profilom, meg álnévvel is vagyok fent mert sok törés volt az életemben.2024. jan. 7. 21:51
1/4 anonim válasza:
Bárcsak nálam kezdeményezne valaki. Én nem merek senkinél se, mert nem tudom kinél lehet.
2/4 anonim válasza:
Szia xy vagyok, látásból ismerlek, de ezen szeretnék változtatni.
3/4 anonim válasza:
Írj neki nyugodtan, ne parázz. Írd körbe, hogy te ki vagy, milyen közös élményetek/munkátok/foglalkozásotok volt együtt és hamar rájön.
4/4 anonim válasza:
Egy sima sziát írj nyitásnak.
Így-Szia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!