Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem tudok verset irni?

Miert nem tudok verset irni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Regebben volt egy szemely az eletemben, aki nagyon sokat segitett nekem. Miatta kezdtem el irni. O is irt/ir. Annyira szerettem ot. Annyira kulonleges szemely volt o az eletemben. Talan a legfurabb az, hogy az elet valahogy mindig osszefuj minket (tudom, hogy ez nyalas, de tenyleg igy van) meg amikor talalkozunk annyira mas lesz a legter, mintha valami tortenne. De ha o csak egy barat is.. mindig egy kulonleges szemely lesz szamomra. Talan ez miatt nem tudok mar irni? Mert mar nem igazan van az eletemben? Kerlek titeket ne iteljetek el ezert<3
jan. 6. 01:44
 1/1 KriszATüzes válasza:
Szia. általában az ihlet erős kéztetésre jön, erős érzelmekre reagálva. nálam is vannak időszakok amikor egyszerűen nem jön semmi
jan. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!