Ha valakinél sokkal jobban élsz és panaszkodik hogy reagálsz?
Havi nettó másfél milla? De. Gazdagok vagytok.
Havi nettó 700? Az is kétszer annyi, mint a tipikus szerintem.
Akinek gondja van, az többnyire hallgat, - nem ér rá panaszkodni.
Ha egy balesetnél segítesz, segíts először annak, aki hallgat - nagyobb eséllyel van a halálán, mint az, aki kiabál.
Hát kinek mi a gazdagság, gyerekkoromhoz képest igen, mostani ismertségi baráti rokoni körhöz képest meg annyira nem.
Én 800 nettót keresek, férjem 700-at.
Van olyan barátunk (több is) ahol csak a férj majdnem ennyit keres, mint mi ketten, programozók, 2-3 van ilyen, van vállalkozó ismerős is aki maga többet visz haza mint mi ketten, de még a férjem asztalos haverja is egy munkán megkeres 800 ezret mint munkadíj (konyhabútorok) és havi többet bevállal, ki lehet számolni akkor..Legjobb barátnőm férjének is tűzvédelemmel foglalkozó cége van, 4-5 cégnek csinálja a tűzvédelmet, havi 250 ezerért darabját, már ez milliós összeg és mellette tűzoltó 500 nettós fizetésért (vezető)..Akkor ki lehet számolni, csomó ismerősünknél csak a férfi ennyit hazavisz amit mi ketten. Ahhoz képest meg nem vagyunk gazdagok, minden viszonyítás kérdése amúgy.
700 ezer az kb 2 db 350 ezres fizetés. Az kétszer annyi mint a tipikus? :D
Ne mondd már hogy az az általános, hogy 150-150 ezret keres egy házaspár..mert még vidéken sincs így,ők is vidéken laknak, Pécs környékén..
350 ezret már egy raktáros vagy Lidl kasszás is megkap lassan.
13
Hidd el, aki meg 200-at keres, annak meg olyan a baráti köre. Csak az inkább tényleg baráti kör. Nagyon-nagyon sok a "baráti" kör.
Az, hogy gazdag vagy-e, nem attól függ, hogy a szomszédnak mije van. Nem máshoz képest gazdag az ember.
16
Én azt sem. Az igényeimhez mérten mindenem megvan. Én gazdagnak tartom magam, a feleségem meg szegénynek. Másokhoz mérten szegények vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!