Én lennék telhetetlen, és a barátommal valójában minden rendben, vagy pedig jól érzem, hogy ez az egész kapcsolat lapos?
Ha valamilyen problémát akarnék vele megbeszélni, akkor tereli a témát, és nem is arról beszél. Elmondtam neki, hogy szerintem ellaposodott a kapcsolatunk, de ő ezt letudta annyival, hogy szerinte semmi gond nincs, és hogy egyáltalán nem laposodott el a kapcsolatunk, szerinte izgalmas, változatos, és a lényeg, hogy szeressük egymást.
Felvetettem neki egy program ötletét, de azt mondta most voltunk nem olyan rég valahol, így nem kell, elég ha csak a szobámban vagyunk. Én nem mondom, hogy mindig valahol lennünk kellene, de ezt így unom, pláne, hogy heti 1-2 napot töltünk együtt. Valamikor itt alszik nálunk, valamikor én is ott náluk.
Ha a szobámban vagyunk, csak telefonozik a szexen kívül. Még sosem voltunk együtt egy koncerten sem, sem strandon, sem nyaralni együtt, csak egy pár helyen kirándulni, és ennyi.
Mindig hozzám bújik, simogat, átölel, és még a kedvenc csokimból is minden alkalommal hoz, ezek pozitívumok. De valahogy mégis kevésnek érzem ezeket.
Az sincs sehol deklarálva, hogy egy helyre csak egyszer lehet elmenni!
Speciel, már rég máglyára küldtem volna a barátodat a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!