A március hónap és a július hónap közül melyik kedveled jobban és miért?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat :)2024. jan. 3. 23:54
1/24 anonim válasza:
márciust mert akkor még nincs embertelen kánikula
3/24 anonim válasza:
A júliust, mert akkor van a szülinapom. :)
4/24 anonim válasza:
Márciust, mert akkortájt sokkal elviselhetőbb a hőmérséklet.
5/24 anonim válasza:
Júliust, mert akkor már jó meleg nyár van és pokoli a hőség! ;)
6/24 anonim válasza:
Március, én se szeretem a nagy meleget.
8/24 anonim válasza:
Júliust, mert akkor van a szülinapom és ez fel szokott dobni😄 A pokoli meleget én sem szeretem, de magát a nyári hangulatot igen.
9/24 anonim válasza:
Én nem tudom miért szeretitek a márciust, olyankor még hideg van! 🌬️🥶🥶🥶
10/24 anonim válasza:
Márciust, mert a közepe táján van a szülinapom, mikor ehetek/süthetek olyan tortát, amilyet csak szeretnék, ajándékokat kapok és az időjárás egy nagy zsákbamacska, mostanában (az elmúlt 14 évben) az évek kb felében volt hó a szülinapomon. Amikor nincs, akkor viszont ilyen király túrázós időjárás van.
Júliust nem szeretem annyira a nyári kánikula, vizsgaidőszak, sok egyedül töltött nap, alvásrendem elcsesződése, eseménytelenség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!