Van értelme a Gondosórának?
Figyelt kérdés
Ha nem teljesen elszigetelve él egy idős ember, akkor van értelme?
Például ha nem egyedül élnek, hanem ketten a házastársával.
Vagy ha az utcabeliek is figyelnek egymásra.
Vagy ha a rokonok is mennek néha, esetleg 1-2 naponta telefonon is tartják a kapcsolatot.
Konkrét esetről tudtok, amikor hasznos volt és jól jött, hogy van ilyen óra?
Akinek van, folyton magával hordja, akár ki az udvarra is, meg ha átmegy másik helyiségbe?
2024. jan. 3. 12:06
11/15 anonim válasza:
Anyósom nem hordja, mert túl nagy.
12/15 anonim válasza:
Sok olyan eset van, amikor már nem elég néha ránézni, de amúgy még még elvan, vagy elvannak kettesben a néni meg a bácsi, csak mondjuk nehezen kezelik már a telefont. Áthidalja ezt az időszakot, hogy a saját otthonunkban maradhassanak, ne kelljen beadni őket az öregek otthonába.
13/15 anonim válasza:
Nem sok értelmét látom. Főleg úgy, hogy az anyám engem adott meg értesítendő személynek, és nem is egy városban lakunk. A múltkor felhívtak, hogy jelzett a készülék, és nem veszi fel a telefont. Akkor nekem sem fogja. Most ezzel mit tudok kezdeni. Aztán mondta a diszpécser,hogy Szegedről jelzett (anyám győri ), hát akkor ők többet tudnak róla, mint én...szóval nem értem, hogy miért nem intézik ők, küldenek ki valakit, hogy megnézze? Mi értelme kontakt személyt hívni, aki nem tud mit kezdeni a helyzettel?
14/15 anonim válasza:
Fidesz propaganda az egész az adófizetők pénzéből.
15/15 anonim válasza:
Nálunk az öreg polgárőr hordja a nyakában. Vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!