Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg lehet élni két embernek...

Meg lehet élni két embernek 450.000 forintból, ha a lakhatás 200.000 forint?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Ha a helyszín számít, Budapest, bár a lakhatáson kívüli dolgok nem annyira különböznek városonként.
2024. jan. 2. 12:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

"Ha heti egyszer fut, akkor nem fut. " - Akkor nem futó, ha így jobban tetszik és ez nem lekezelő, sem pedig minősítő. Csak tény.

"de azért futóként megmosolyogtam a nem kerül pénzbe dolgot..."

Á. itt még véletlenül se voltál lekezelő..cseppet sem.. :D - beláthatnád, hogy tévedtél, mert annyira azért nem olcsó a futás sem. Attól minden esetre sokkal drágább, hogy nem kerül pénzbe.

"Helyi könyvtár. Mert az mindenhol van. :D"

Itt se voltál ugye lekezelő? És ugye nem is minősítettél semmit, ugye? - nem bizony. Ez is ténykérdés.

"Szóval a havi 200-250ezer szerintem továbbra sem elegendő jó minőségű egészségmegőrzésre és mentális egészség fenntartásra."

Továbbra is csak minősítesz és lekezelően beszélsz. - Nem. Ténykérdés.

A 20-as kommentedben végig nagyképűen írsz, minősítesz és úgy csinálsz, mintha te tudnál csak mindent. - Nem.

"Minden mozgás, mozgás"

vs.

"Ha heti egyszer fut, akkor nem fut."

Hogy is van ez kérem szépen? Kicsit ellent mondasz saját magadnak, nem gondolod? - Nem.

2024. jan. 3. 09:37
 32/37 anonim ***** válasza:
51%

Próbálod mentegeni magad a szépítgetéseiddel, de hiába.

"Akkor nem futó"

Akkor mi? Sétáló, aki rohamtempóban megállás nélkül 1 órát, azaz 10 km-t rohanva sétál? Te ezt komolyan is gondolod? Ha igen, akkor fejben igencsak nagy problémáid vannak ezek szerint.

Ha valaki, heti szinten 10 km-t fut (60 perc), akkor az az ember kicsoda és mit csinál szerinted, ha nem futó az illető. Na, erre milyen frappánsz választ fogsz adni?

Miben tévedtem? Abban, hogy egy futáshoz elengendő csak egy futócipő, meg az időjárásnak megfelelő öltözék, ami nem kell, hogy márkás és drága legyen? Te valami márkabu..zi vagy, és azt hiszed, hogy a márkás, divatos futócuccaidtól jobb futó leszel?

Könyvtáros rész: "- nem bizony. Ez is ténykérdés" Az a röhögős smiley a végén az nem tényközlés, hanem lekezelő megjegyzés.

Vitaminkérdés: Fura, nekünk párommal mégiscsak sikerül, és nem költjük el a teljes fizetésünket, mert még marad is, és vitaminokra se minden hónapban költünk, hanem akkor mikor elfogy. A mentális egészség se kerül pénzbe, nem tudom, hogy ezt miből logikáztad ki. Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy mi fontos a mentális egészséged megőrzéséhez? Te hány ezret költesz rá havi szinten és az mit takar pontosan?

Az, hogy mindenre csak odabököd, hogy "Nem. Ténykérdés." ez nem nevezhető érvelésnek. Szembesítettelek azzal, hogy végig csak minősítettél, lekezelő voltál, példákkal támasztottam ezt alá, ez pedig nem tetszik az egódnak.

Ezért is vagy szánalmas, kicsinyes, gyerekes és egoista.

2024. jan. 3. 09:58
 33/37 Noren1989 ***** válasza:

Nberek, kicsikét eltértünk az eredeti kérdéstől, erre való a privát-szekció...

Kérdező, neked mi a tapasztalatod, kijöttök ennyiből?

2024. jan. 3. 10:05
 34/37 anonim ***** válasza:
33%

Ment a privát, elnézést a szemetelésért!

Maradt a véleményem, hogy szűkösen vagy max. éppen csak átlagosan. Lakásra is félre kéne rakni belőle - szóval inkább sehogy.

2024. jan. 3. 10:27
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet, de semmi luxus nem fér bele és főzni kell+jól átgondolni a kiadásokat.
2024. jan. 4. 12:03
 36/37 anonim ***** válasza:
Mivel benne van a teljes lakhatás, így ilyen szempontból jól hangzik. Párommal az egészségtudatos étkezésünk 130-E körül van. Ha ezt számoljuk nektek is, akkor még mindig marad 120-E. Bár én biztosan nem fizetnék ennyit a lakásra még Budapesten sem.
2024. ápr. 2. 13:10
 37/37 anonim ***** válasza:
Én most tervezek ciceadrágot enni futáshoz, biztos 30 ezret el fogok köteni, de egszeri kiadás és utáasokat ehet spórolni.
2024. ápr. 2. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!