Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg lehet élni két embernek...

Meg lehet élni két embernek 450.000 forintból, ha a lakhatás 200.000 forint?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Ha a helyszín számít, Budapest, bár a lakhatáson kívüli dolgok nem annyira különböznek városonként.
2024. jan. 2. 12:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
58%

Párom télen-nyáron egy futócipőben fut, igaz csak heti egyszer. Réteges öltözködés se méreg drága.

Komolyan, most képes voltál benyögni ide a mosást? 😂👏 Na, ez már szerintem a szánalmas kategória.

És egy olyan országban, aminek a lakossága inkább elhízott és lusta sportolni, miért nem egyből a hobbifutóra gondolsz? Ja, azért, mert magadból indultál ki. 🤦

"Ha havi 250rugótok van kettőtöknek, akkor a 2500 is az."

😂👏 Bocsi, ez a vicc kategória.

2024. jan. 2. 15:45
 22/37 anonim ***** válasza:
33%

21

Ha heti egyszer fut, akkor nem fut. Persze, hogy nem tudod, milyen büdös az ember, ha jó ruhát hord és fut 45-60 percet, ahol az egészséges mennyiség kezdődik és végződik...Mondjuk heti 4-szer. Ha nem pehelysúlyú a párod (de ha az, akkor is) javaslom a bő fél éves cipőváltásokat - már, ha elkezd egyszer tényleg, legalább hobbi szinten futni. - Remélem, nem sérül le, bemelegít előtte, mert ez a gyakoriság különben komoly megterhelést jelent.

Jó egészséget és boldog új évet!

2024. jan. 2. 16:11
 23/37 anonim ***** válasza:
76%

Úgy beszélsz komolyan, mintha te sza.rtad volna a spanyol viaszt.

"Ha heti egyszer fut, akkor nem fut."

Szerinted.

"Persze, hogy nem tudod, milyen büdös az ember, ha jó ruhát hord és fut 45-60 percet, ahol az egészséges mennyiség kezdődik és végződik..."

Á.. csupán csak én teszem bele az izzadt ruháit a mosógépbe egy órás futás után. (10km)

"Remélem, nem sérül le, bemelegít előtte, mert ez a gyakoriság különben komoly megterhelést jelent."

Sportmúlttal rendelkezik, mindig bemelegít futás előtt, és nyújt futás után. Soha nem sérült még le.

Remélem az új évben kicsit visszább veszel az egódból, mert nagyon el vagy szállva magadtól.

2024. jan. 2. 16:17
 24/37 anonim ***** válasza:
38%

23

Van bennem néhány félmaraton, igyekeztem kulturált és segítőkész lenni (Neked nem igazán sikerült - de ilyennek is lenni kell.).

További jó egészséget és boldog új évet kívánok!

2024. jan. 3. 07:29
 25/37 anonim ***** válasza:
77%

Heti 4 futás?

Mi a jó francnak?

Más edzés forma is létezik, ami nem vágja tönkre a térdet.

2024. jan. 3. 07:42
 26/37 anonim ***** válasza:
40%

25

Ha jó futócipőd van és nincsen masszív túlsúlyod, a futás sem teszi tönkre a térdedet. A futást nem én hoztam fel mozgásra példának, mint legolcsóbbat. Ha van más edzés forma is, az bizony még drágább. Kerékpár, úszás - ezek a legjobbak talán. Mennyibe is fáj egy jó kerékpár? Mennyibe is kerül egy úszóbérlet? - Szóval a havi 200-250ezer szerintem továbbra sem elegendő jó minőségű egészségmegőrzésre és mentális egészség fenntartásra.

Ha futóról beszélünk, az bizony heti min. 3-4 min. 45-60 perces edzést jelent. És ez MELLETT kell a keresztedzés, esetleg egy két gyorsító- vagy dombfutás meg egy hosszúfutás... Szóval a heti 4 nagyon nem sok, inkább pont elég. Különben fordulhatsz a drágább sportok felé.

2024. jan. 3. 07:55
 27/37 A kérdező kommentje:
Az internetet beleszámoltam a rezsibe, úgyhogy videókra is lehet tornázni belőle :D De tudom, hogy sokan nem szeretik és nem tartják mozgásnak.
2024. jan. 3. 08:04
 28/37 anonim ***** válasza:
76%

Mondom, hogy légyszíves szállj le a magas lóról. NEM te vagy az etalon. Azért, mert te fél maratonokat futsz, és számodra csak az a sportember, aki minimum azt a szintet üti meg, mint te, más nem, bocsi, de ez nagyon szánalmas és masszív egoizmusra utal.

Felvilágosítalak, hogy nemcsak az a sportember, aki olyan, mint te és csak az a futó, aki félmaratonokat fut.

Hogyan jössz te ahhoz, hogy így merj megnyilvánulni? Szüleid is ilyen egoista istenkirálynak hiszik magukat, mint te?

Az is sportember, aki heti rendszerességgel egyszer odateszi magát rendesen, odafigyel az étkezésre is.

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy párom régen kondizott (Schwarzenegger könyvéből tanult mindent), focizott és kipróbálta a dzsúdót is. Minden egyes nap jógázik is. Én 6 évig úszóedzésre jártam, manapság meg inkább itthon súlyzós edzést csinálok, csak számomra megfelelő jóidőben futok.

Szóval bocsi, de olyan emberbe próbáltál beleállni, aki maga is sportol.

Tanulj több alázatot! És az egyik legfontosabb: hogy ne magadból indulj ki mindig! Fogadd el, hogy nemcsak a magadfajták a sportemberek.

Itthon pedig ingyen edzem. Apától kaptam a súlyzókat.

2024. jan. 3. 08:28
 29/37 anonim ***** válasza:
50%

28

Felhoztad a futást. Leírtam, ami nyilvánvaló egy futó esetében. A többi sportág drágább, bizonyára ezért hoztad fel éppen a futást. Fel sem merült bennem olyasmi, hogy "sportember". Egészséges állapotról beszéltem.

"Az is sportember, aki heti rendszerességgel egyszer odateszi magát rendesen, odafigyel az étkezésre is." Ez mondjuk nettó badarság.

Örülök, hogy törődtök magatokkal! Így tovább és gratulálok hozzá.

(Sehol nem voltam sem minősítő, sem lekezelő. Nem is próbáltam és nem is álltam bele senkibe. Hol olvastál ilyesmit?)

27

Minden mozgás, mozgás. Azért a saját súlyos edzések és core-erősítők nagyon kimerítőek és szerintem hasznosabbak, mint akár a futás, akár a súlyzós edzések, nem lenézve ezeket. Ha sérülésmentesen akarsz futni vagy bármilyen edzést végezni, jó, ha rendben vannak a tartó izmaid.

2024. jan. 3. 08:46
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

"(Sehol nem voltam sem minősítő, sem lekezelő."

Legalább ne hazudj ennyire látványosan.

"Ha heti egyszer fut, akkor nem fut. "

Á..itt még véletlenül se voltál lekezelő, se minősítetted azt, aki csak heti egyszer fut, ugye?

"Persze, hogy nem tudod, milyen büdös az ember, ha jó ruhát hord és fut 45-60 percet, ahol az egészséges mennyiség kezdődik és végződik"

Itt velem szemben voltál lekezelő és minősítettél engem, hogy még jó, hogy nem tudom, hogy milyen egy büdös, izzadt ruha.

"de azért futóként megmosolyogtam a nem kerül pénzbe dolgot..."

Á. itt még véletlenül se voltál lekezelő..cseppet sem.. :D

"Helyi könyvtár. Mert az mindenhol van. :D"

Itt se voltál ugye lekezelő? És ugye nem is minősítettél semmit, ugye?

"Szóval a havi 200-250ezer szerintem továbbra sem elegendő jó minőségű egészségmegőrzésre és mentális egészség fenntartásra."

Továbbra is csak minősítesz és lekezelően beszélsz.

A 20-as kommentedben végig nagyképűen írsz, minősítesz és úgy csinálsz, mintha te tudnál csak mindent.

"Minden mozgás, mozgás"

vs.

"Ha heti egyszer fut, akkor nem fut."

Hogy is van ez kérem szépen? Kicsit ellent mondasz saját magadnak, nem gondolod?

2024. jan. 3. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!