Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hihető, hogy 26 éves férfi...

Hihető, hogy 26 éves férfi még csak nem is beszélgetett 10-20 percnél tovább nővel és barátai sem voltak?

Figyelt kérdés

Rólam van szó, elmeseltem egy kollégámnak, arra a kérdesre, hogy van a csajom, hogy még csak beszélgetni sem beszéltem nővel ( kivéve rokonok, de az ne jöjjön így szóba) max. 10-20 percet suliba, vagy buszon. De barátaim sem voltak soha, senki sem szokott keresni, hívni és 10 éve egy videójátékkal játszok annyi a hobbim elötte fociztam suli idő után a iskolába.

Olyan hihetetlen? Vagy az , hogy max a szomszédos megyékbe voltam és két alkalommal Budapesten meg 4 alkalommal Pécsen ami nagy város.

Ezt így elmondtam és azt mondta ne hazudjak ilyen nincs. Nem hazudtam.

2024. jan. 1. 23:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Hogy van a helyett van e.. bocs.
2024. jan. 1. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
13%

Hihető bizony.

Le kéne rakni a játékot!

2024. jan. 1. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Tekintve, hogy én idén már 28 leszek, és nekem sem volt még randim sem, sőt szerintem cirka 30 másodpercnél tovább egy nővel sem beszélgettem soha (nyilván anyámat, tesómat, keresztanyámat stb. leszámítva), így számomra teljesen hihető. Szerintem elég sok férfi van ezzel így, nem mindenki gazdag és jóképű hogy tapadjanak rá a nők.
2024. jan. 2. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Játékbak ehhez semmi köze. Én is játszom rendszeresen mégis van feleségem.
2024. jan. 2. 07:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Félre értettetek. Nem a játék zavar, ha úgy van nem játszok egy hónapig, volt már olyan. Csak ha unatkozok akkor és ez gyakran megesik. Nincs igényem senkire mert ismerem magam és csak lehúznám érzelmileg mert negatív vagyok. Ezért nem is foglalkozok ilyennel mint párkapcsolat, barátok, utazni meg

nincs kedvem inkább google street-en nézek helyeket.

Csak az kellemetlen, hogy más ezt hazugságnak véli mert szerinte lehetetlen. Most is játszhatnék, de úgy nincs kedvem inkább alszok vissza.

2024. jan. 2. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan ritka dolog ez, csak sokan titkolják, kamuznak róla valamit. Pedig szerintem nem ciki, engem nem zavarna nőként ez. Nem olyan jó az, ha valaki átment a fél városon és fertőzéseket terjeszt a partnerére. Ha nem volt olyan, akivel alakult volna valami, jobb ez így.
2024. jan. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!