Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szilveszterkor miért hülyülnek...

Szilveszterkor miért hülyülnek meg az emberek ?

Figyelt kérdés
Miért kell már délután totálrészegen üvöltözni az utcán meg durrogtatni meg petárdázni meg alkoholban fuldokolni egész nap ?

2023. dec. 31. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#7: Minden tiszteletem a mentősöké, ilyenkor pedig főleg. Sok kitartást kívánok a 24 órázáshoz!

Sokakban sajnos tényleg nincsen önkontroll, sokan hiszik azt, hogy most mindent szabad, nem lesz következménye, elvégre "új év, tiszta lap!". Pedig ez nem pont így működik. Sokan meg úgy vannak vele, hogy ilyenkor ünnepelni, piálni "kell", közülük pedig sokan nem tudják hol a határ, mit jelent a mértékkel ivás.

Őszintén szólva, már egy ideje tartottam/tartok attól, hogy mi lesz itt, felénk, szilveszterkor. Évekkel ezelőtt ez egy tök aranyos, kedves kis környék volt, aztán páran gondoltak egyet, és 100 méteren belül 3 kocsmát nyitottak.. azóta pedig nincs egy nyugis hétvégénk :(

2023. dec. 31. 14:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szilveszterkor?

Én már tegnapelőtt úgy mentem dolgozni hajnalba, hogy három ilyen macskajancsi végig ordibálta az utcát, ütötte rúgta a kirakatokat, kresztáblákat, kukákat, építkezés körüli kordont.

2023. dec. 31. 14:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A többi kommenten kívűl:

Mert kipcsák, bátor, de harcos nép vagyunk, és imádjuk magunkat égetni.

2023. dec. 31. 14:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kultúrálisan e naphoz az kötődik, hogy mindenkinek jókevdűnek "kell" lennie, "ki kell rúgni a hámból", "ilyenkor sokmindent lehet" stb, ezért.
2023. dec. 31. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Mert fogyatékosak, és csak úgy tudják "jól érezni magukat" ha beisznak mint állat, aztán összehánynak mindent és a detoxban ébrednek. Nekik ez a "szórakozás", mert ilyen szinten vannak. Ezért is gyűlölöm kifejezetten ezt az ünnepet, rohadt jó lesz holnap, holnapután térdig hányásban, hugyban meg üvegszilánkban járni a várost.

Petárdázók dettó. Az átlag ember 3-4 éves korában kinövi azt hogy "húúúú de király durran wooow!", aztán itt vannak azok, akik megrekednek 3 éves szinten, és ilyenkor is ez a szórakozás nekik, hogy durrogó szarokat dobálnak, amik néha leviszik ugyan a kezüket, de teljesen megéri, mert hát BULI VAAAN!!!

A rendőrök meg persze ilyenkor semmit sem csinálnak a vállalhatatlanul viselkedőkkel, pedig ugye papíron a közterületen alkoholizálás és a petárda is illegális, de hát minek foglalkozzanak vele, majd ott lesznek januártól megint a megengedettnél 5 km-rel gyorsabban hajtók, róluk lehet lehúzni a pénzt.

2023. dec. 31. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
28%

Én amúgy pont a mentősöket meg a tűzoltókat sajnálom a legjobban, akiknek ezek miatt a véglények miatt kell az újév éjszakáját is átmelózniuk, és olyan dolgokkal foglalkozniuk megfeszítve, amiktől más sokkot kapna.

Kövezzetek meg, de én azt csinálnám, mint a "Bűn éjszakája" c. filmekben, hogy 12 órára (este 6 és reggel 6 között) "kikapcsolnám" a mentőket és a tűzoltókat, aztán amelyik alkoholmérgezésig issza magát, vagy felgyújtja magát a petárdával, az így járt, máskor több esze lesz (vagy nem). Pofátlanság netovábbja, hogy valakinek az ünnepi éjszakát az ilyenek miatt kell végig robotolnia, ráadásul trágya fizetésért.

2023. dec. 31. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Off

Tizeske vagyok, bocs, hogy elkértem a receptet, rosszulesett a lepontozás :D Búék mindenkinek!

A receptközlőnek viszont köszönöm :)

2023. dec. 31. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17, részemről semmi baj vele :) Neked is BÚÉK!
2023. dec. 31. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Egy évben egyszer mindenki megengedheti magának, hogy kicsit elengedi magát
2023. dec. 31. 16:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

#16: Ez azért nem túl szerencsés ötlet. Mert szilveszterkor sem kizárólag alkoholmérgezéshez vagy petárdabalesethez lehet szükség mentőre/tűzoltóra...

Aki csak "simán" szívinfarktust kap, netán beindul a koraszülés (és még mennyi komoly betegség miatt lehet rájuk szükség!), akkor az dögöljön meg?

2023. dec. 31. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!