Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szilveszterkor miért hülyülnek...

Szilveszterkor miért hülyülnek meg az emberek ?

Figyelt kérdés
Miért kell már délután totálrészegen üvöltözni az utcán meg durrogtatni meg petárdázni meg alkoholban fuldokolni egész nap ?

2023. dec. 31. 12:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Ne csodàlkozz, hülyèk paradicsomàban(film) vagyunk, vagyis lassacskàn az lesz.

Elbutulnak az emberek, nekik ez jó.

Az ilyeneket külön szigetre kell rakni.

2023. dec. 31. 12:42
 2/20 anonim ***** válasza:
67%

Van az a réteg aki meghülyül. Egyébként társadalmilag elvárt kb, hogy ilyenkor kötelezően buli van..

Én például most ettem, mert megcsináltam a specialitásomat. Ami nem egy extra dolog, de szerintem a legjobb kaják között van, számomra.

(Krumplipüré és sült sertésnyelv + uborkasaláta)

2023. dec. 31. 12:43
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Talán mert egy évben 1X és annak utolsó napján, ki tudják úgy istenigazából engedni a gőzt! mert máskor nem teszik meg, csak akkor, vannak ilyenek sokan. Amúgy milyen környéken laksz? mert ez nem feltétlen általánosítható, felénk csak éjfélhez közel van ilyen.
2023. dec. 31. 12:45
 4/20 anonim ***** válasza:
27%

Neked fegyvert tartanak a fejedhez hogy te is csináld azt?

Felénk olyan kihalt minden hogy már ennek is örülök, legalább látom hogy van élet az emberek nem besavanyodva ülnek otthon. Én már nem iszom csak mértékkel néha, mert gyűlölöm a másnaposságot de aki akar az szerintem ma igazán megteheti.

2023. dec. 31. 12:52
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Mert ehhez a naphoz iylen viselkedésformák kötődnek: "kicsit felelnőtlenül elengedik magukat", "hejj legalább egyszer az évben" stb...
2023. dec. 31. 13:01
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Mert az önkontroll kiveszni látszik és a félelem is ismeretlen számukra, emiatt felbátorodnak, előbújnak az állati ösztönök. Őrjöngenek mintha sebezhetetetlen, fékezhetetlen vadállatok lennének.
2023. dec. 31. 13:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mentős vagyok és épp ma 24 órás szolgálatban vagyok és az imént jöttünk vissza egy olyan esetből, hogy rádobták a petárdát egy ember lábára. Nyilván c type volt de sajnos szokták ezt magyarok is csinálni ha isznak.

Vigyázzatok magatokra!

2023. dec. 31. 13:06
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Hát igen gondolom közvetve vagy közvetlenül a pia miatt is sok mindenkit el kell látnotok, de ez a petárda tényleg egy fölösleges pitiáner dolog amikor ott van a tüzijáték az legalább nemcsak durran van valami látvány is, mondjuk én sosem adnék ki pénzt rá de ha profik csinálják nem részegek orditozva akkor jó dolog.
2023. dec. 31. 13:18
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Nemtom, en fel 10kor alszok már
2023. dec. 31. 13:55
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

2

Hogy sütöd meg a nyelvet? Megosztanád légyszíves a receptet?

Énmagam főve nagyon szeretem, sütve még nem ettem.

2023. dec. 31. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!