1/22 anonim válasza:
Ettől konkrétabban? Mire értve? Saját életedre, vagy úgy a világra? Mert, ha nem vagy értelmi fogyatékos, akkor magadtól is rájössz dolgokra.
2/22 anonim válasza:
Hogy nincs benne 1-es számjegy például.
3/22 anonim válasza:
Azóta megszűnt pár akkoriban létező TV-csatorna, pl Megamax, Animax.
4/22 anonim válasza:
Lényegében semmi, mindkettő végeredménye -1.
5/22 anonim válasza:
Aki használja az agyát, 2013-2014 óta 2*-esen is rájött, hogy kutya nagy szívás volt számtalanszor megválasztani az idegrángásost.
6/22 anonim válasza:
13-ban kifele jöttünk a válságból, most ehhez képest jóval pesszimistább a kép.
7/22 anonim válasza:
2013-ban még voltak normális kérdések a gyakorin, most meg...
8/22 anonim válasza:
13-ban még láttam mindkét szememel, nem jöttek rám szédelgések, nem zugott a fülem. 25 éves voltam.
9/22 anonim válasza:
Azért nézd eg mekorát ugrott felfelé a technológia 2013 és 2023 között.
10/22 anonim válasza:
Akkor fizikailag zombi kisgyerekes anyuka voltam. Most szellemileg zombi kamaszos anyuka vagyok. 10 év múlva úgy képzelem, végre hisztimentes életet élhetek. Vagy nagymama leszek addigra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!