Szerintetek ki a szebb nő Dióssy Klári vagy Várkonyi Andi?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 14:50
3/7 anonim válasza:
Hát én nőként egyikre sem szeretnék hasonlítani...
4/7 anonim válasza:
Nekem Dióssy nagyon tetszik. Nem tudom megmagyarázni, de van benne valami...
Várkonyi sosem volt az esetem, de amióta beállt Nerqrvának, már annyira sem találom vonzónak, mint anno...
5/7 anonim válasza:
Varkonyi smink nelkul egy random kepen azert tavl all egy szep notol, raadasul a megitelese is eleg ciki, nem mutatkoznek vele. A masik nem tudom ki.
6/7 anonim válasza:
Diossy Klari nagyon falusias. A kinezete is, es a stilusa is. Nagyon eröltetett minden mozdulata, es reakcioja. A Ridikült szoktam idönkent nezni, mert erdekes temak vannak sokszor, de ez a müsorvezetö nagyon idegesitö. Többek között az no go, hogy magarol, a csaladjarol beszel. Ezt nem kellene egy jo müsorvezetönek. Azonkivül rettenetesen gatlasos, megfelelesi kenyszere van, szoval nem sok termeszetesseg van benne. Ö szeretne a közeppontban lenni. Es hogy magarol mesel minden müsorban, ez a csucs! Külsöre? Mondom, falusias, kb. 20 kg sulyfeleslege van. A Ridikül elözö müsorvezetöje, Jakupcsek Gabriella es Diossy között merföldnyi különbseg van, Jakupcsek, egy magasan intelligens, egy igazi dama, es erti a szakmajat!
7/7 anonim válasza:
Jakupcsek szerintem rettenetesen tudálékos, okoskodó... És én meg őt látom mesterkéltnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!