Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a szebb nő...

Szerintetek ki a szebb nő Dióssy Klári vagy Várkonyi Andi?

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Egyik sem.
2023. dec. 30. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Várkonyi Andrea
2023. dec. 30. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Hát én nőként egyikre sem szeretnék hasonlítani...
2023. dec. 30. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Nekem Dióssy nagyon tetszik. Nem tudom megmagyarázni, de van benne valami...

Várkonyi sosem volt az esetem, de amióta beállt Nerqrvának, már annyira sem találom vonzónak, mint anno...

2023. dec. 30. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Varkonyi smink nelkul egy random kepen azert tavl all egy szep notol, raadasul a megitelese is eleg ciki, nem mutatkoznek vele. A masik nem tudom ki.
2023. dec. 30. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Diossy Klari nagyon falusias. A kinezete is, es a stilusa is. Nagyon eröltetett minden mozdulata, es reakcioja. A Ridikült szoktam idönkent nezni, mert erdekes temak vannak sokszor, de ez a müsorvezetö nagyon idegesitö. Többek között az no go, hogy magarol, a csaladjarol beszel. Ezt nem kellene egy jo müsorvezetönek. Azonkivül rettenetesen gatlasos, megfelelesi kenyszere van, szoval nem sok termeszetesseg van benne. Ö szeretne a közeppontban lenni. Es hogy magarol mesel minden müsorban, ez a csucs! Külsöre? Mondom, falusias, kb. 20 kg sulyfeleslege van. A Ridikül elözö müsorvezetöje, Jakupcsek Gabriella es Diossy között merföldnyi különbseg van, Jakupcsek, egy magasan intelligens, egy igazi dama, es erti a szakmajat!
2024. febr. 1. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Jakupcsek szerintem rettenetesen tudálékos, okoskodó... És én meg őt látom mesterkéltnek...
2024. febr. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!