Vannak ismerőseitek, rokonaitok között, akik fiatalon hunytak el? Ha igen, mi volt a halál oka?
Osztálytárs, barát, haver, 18 éves fiú, öngyilkosság, szerelmi bánatában felakasztotta magát.
Tesóm osztálytársa, 14 éves lány, rákban halt meg.
Tesóm másik két osztálytársa (nagyon távoli rokonaink is voltak), egyikük 11 másikuk 12 éves kislány, megfulladtak a Dunában.
A faluban egy 12 év körüli fiú ismerős, anyu munkatársának az unokája, megrázta az áram fűnyírás közben, meghalt.
Ja, ha a 40 év körüliek is számítanak, akkor még sokkal többen vannak. Azt hittem "fiatal" alatt csak a kb. 20 alattiakat érted. Apám 43 éves volt, infarktusban halt meg. Nagybátyám 43 évesen rákban. Unokatesóm (férfi) szintén 43 évesen, leépült az alkoholtól. A 43-as szám nálunk a családban ilyen vészjósló, baljós, szerencsétlen szám. Középiskolás volt osztálytársam, férfi, 41-42 évesen, covidban.
1-es vagyok.
Tesóm osztálytársa 17 évesen. Nem tudom mi volt a pontos halál oka. Élcsapat egy autó, aztán egy ideig kómában volt, elkezdett felépülni, de valami szervi elégtelenség vagy valami vírust elkapott amikor nem volt jó még az immunrendszere.
Egy volt általános iskolás osztálytársamnak a volt himis osztálytársa meghalt rákban, 14-15 évesen. Nem ismertem, szerintem az a volt osztálytársam se nagyon. Kilencedikben halt meg és előtte sokáig kórházban volt.
Egy külföldi szaktársam testvére fulladt bele a Balatonba, alig volt 20 éves.
Egyik barátnőm osztálytársa (18) Pestre ment autóval, az anyjával, de sosem értek fel, árokba borultak.
A gimis ofőm közvetlenül minket megelőző osztályában meghalt egy srác, szintén az utakon. Még csak nem is ő volt a hibás, hanem a szembejövő előzött, és beleéjük csattant. Különleges fiú lehetett pedig, szó szerint mindenki siratta, és remek dolgokat mondtak róla.
Ovistársam bátyja (24-25) motorral haladt főúton, fényes nappal. Egy idősebb nő meg fordult rá a főútra autóval, de nem vette őt észre. Az egész várost megrázta a hír, végtelenül rendes és közvetlen srác volt, szinte mindenki ismerte őt. Szegény, még a helyszínen életét vesztette.
17 éves évfolyamtársam motorbaleset, elcsúszott, beverte a fejét.
15 éves iskolatárs, órán összeesett, agyvérzése volt.
18 éves ismerősöm, részegen vezettek, belementek a folyóba és ő meghalt. (Aki vezette az autót egyik leghíresebb magyar celeb, de akkor még nem volt híres)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!