Mi lenne a "dolgozó nőkkel"?
Kicsit szexualítás a téma de talán itt komolyabban lehet erről érdeklődni.
Szóval feltételezzük azt a helyzetet, hogy a férfiak úgymond ugyanannyira akarnák csak a szexet mint a nők. Tehát nem lenne igény se a szolgáltatásukra se pedig az ilyen online videomegosztókra stb.
Mi lenne azokkal a nőkkel akik amúgy ebből élnek?
"de talán itt komolyabban lehet erről érdeklődni"
Ez a gyakori...ne legyenek túl nagy elvárasaid 😅
Elmennének pincérkedni vagy boltba eladónak. Esetleg drogdílerkedésbe kezdenének, eladnák a szerveket stb. (Már ha nagyon kétségbeesettek) sokaknak elég lenne kicsit visszábbvenni a költekezést esetleg csúsznának egy évet az egyetemen stb.
Azért szerintem olyan nagy gond nem lenne
Ugyanúgy megélnének.
Abból indulsz ki, hogy a nők kevésbé akarnak szexelni mint a férfiak. Pedig ez nem igaz.
A probléma azzal van, hgoy ha egy nő fejezi ki, hogy szexelni akar, akkor ő el van hordva mindennek, férfinél meg ez az alap. Úgyhogy a nők inkább halkan csinálják, vagy elnyomják magukban.
Az lenne még jó kérdés, hogy mi lenne, ha a nőknek ugyanúgy meg lenne engedve a szexuális vágyuk kifejezése, mint a férfiaknak. Na, akkor létező és virágzó iparág lenne a férfi-prostitúció:D
Keresnének más munkát.
Amúgy a nők is akarnak szexelni. Csak nőként nagyon fontos, hogy érezzük hogy a másik vonzódik is hozzánk. Nekem pl vannak biszex vágyaim amiket egy prostival tudnék leginkább megélni. De már csak maga a gondolat is, hogy pénzért ráerőltessem magam valakire aki amúgy undorodik tőlem, meg a háta közepére sem kíván, olyan szárazzá tesz mint a Góbi-sivatag. El nem tudom képzelni hogy mások hogy tudnak úgy dugni valakivel, hogy tudják hogy az közben számolja vissza a perceket. Ettől még a vágyaim megmaradnak.
Szerintem a nők többségének megélhetési gondjai lennének, nem csak azoknak, akik ebből élnek. Annyira bírom, hogy mindig úgy csinálnak az emberek, mint ha csak prostik élnének a testükből.
A nőkkel mindenki elnézőbb, a legkönnyebb irodai láblógatás munkákat is jobbára csinos fiatal nők végzik.
Vagy nem udvarolnák őket görbe mindenhol, ezért még komolyabb önbizalomhiányuk lenne, mint most.
Az a tapasztalataim szerint a nők nem nagyon tudják megközelíteni a legértelmesebb férfiak szintjét munkahelyen (máshol se nagyon) feminizmus ide vagy oda, szóval kérdés, szóval....
Ja még vmi! Most gondolj bele, hogy a nők már gimiben mekkora gondban lennének. Nem mennének át, mert cukik, ahogy fősulin sem.
Szóval eléggé kijönne az, hogy a nők a gyengébbek szellemileg és fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!