Mióta 8,5 óra a napi munkaidő?
Amióta Nagy Feró kiadta ezt a számot:
Én kb 15 éve dolgozom, ezalatt volt összesen 5 munkahelyem, ebből csak 1 volt olyan, ahol nem kellett ledolgozni a kajaidőt. Kicsit bosszantó, de valahol meg érthető is. Viszont 5-ből 5 munkahely volt olyan, h a 8 óra munka jóval kevesebb volt a gyakorlatban. Beszélgetés, potya cigiszünet, stb.
Nem tudom milyen munkahely az, ahol 8 óra a munkaidő és még ebből jön le a 90 perc szünet, de becsüld meg xD
Mert k*rvára nem mindenki ugyanabban az órában/percben eszik, azért, öcskös.
Nem mindenki gyári munkás.
A gyarban sem mindenki egyszerre eszik, es mas munkahelyeimen sem mindenki egyszerre evett. Tehat az egy oras szunet meg mindig indokolatlan, max azoknak jo akik kepesek sorbanallni a 2 utcara levo mekiben, mert lustak otthonrol hozni kajat.
Ha nem tetszik a rendszer, akkor változtass az életeden.
Nekem pl évek óta nincs olyan, hogy munkaidőm. Projekt alapon dolgozom. Az meg ,hogy éjszaka 2 kor vagy délelőtt 9 kor érek rá, tőlem függ.
Mi köze a munkaidő hosszához annak, h ki mikor eszik?
Mert allitottam azt hogy koze van?
Az egy oras szunet hossza amire magyarazatot varok. Miert nem eleg a fel ora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!