Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kevésbé tiszta emberek otthoná...

Kevésbé tiszta emberek otthonában ti hogy viselkedtek?

Figyelt kérdés

A férjemnek vannak rokonai akikkel amúgy jó a viszonyunk. De messze laknak, ha megyünk egymáshoz akkor több napra szoktunk menni. Ők is, mi is. Amúgy normális emberek átlagos házzal, nem valami putri. De nekem fura ott vagyunk mondjuk 3 napig és egyszer se törlik le az étkezőasztalt. Reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk, megint reggeli, megint ebéd és ugyanaz az asztal.. nálunk alap hogy minde evés után letörlöm. Főleg hogy összesen 4 gyerek van nekik+nekünk, nyilván nem esznek szépen teljesen, meg nyilván felnőtt is morzsál stb.

Vagy pl kuka nekik nagy van, nem a mosogató alatt hanem szabadonálló, folyik ki belőle a szemét, miközben eszel látod, nálam ez is alap, hogy azért a szemetet kivisszük, pláne ha vendégek vannak. Meg hasonlók.. Én álljak neki ott rendezkedni? Nekem pl nem esne jól, kellemetlen lenne, ha valaki a házamban kivinné a szemetet meg törölgetne. Ti hasonló helyzetben mit csináltok? Most is megyünk hozzájuk 3 napra 2 ünnep közt.

2023. dec. 15. 20:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát közeli rokonokat nehéz, főleg ha amúgy más gondod nincs.
2023. dec. 17. 13:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyen én biztos nem lennék több napot. Pl. nekem nagymamám él iszonyat koszban, de nem is engedi, hogy segítsünk, ő így szereti…levegőt se szívesen szívok ott, nemhogy több napot legyek. Nektek sem muszáj több napot ott eltölteni, ha kellemetlen. Mondjuk azért attól még nem másznék falra, hogy morzsás az asztal, annak ellenére, hogy nálam mindig patika rend van, de ha büdös van, koszos a padló, nem érzeném tisztának az ágyneműt/ágyat vagy a wc-t, zuhanyzót, na olyan helyen nincs az a pénz, hogy maradnék.
2023. dec. 17. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 es na olyan helyen amit leírsz meggondolom hogy lemerjek e ülni, nem hogy maradni.Oké nálam nincs patika tisztaság mindennap, de a heti nagytakaritás elvan végezve, plusz kisebb takarítások a konyhában,wcben hétközben.
2023. dec. 17. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Hálistennek nincs (már) látogatás! 🙏
2023. dec. 19. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Sehogy, nem megyek be. De tiszta embereknél is azért zavar kicsit ha a teraszon kutyával kell vacsorázni, mert minden tányérba belenéz. A sima kenyérmorzsa nem zavar ha mondjuk 2-3 napos, de pl joghurt vagy hús vagy ami romlik az után biztos nem tenném oda a kezem az asztalra még ha 5 perce is van ott a folt. Akkor letörölném. Bár a kenyérmorzsa is büdös ha ráragad a ruhára.
2024. jan. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!