Sokan hogy engedhetik meg maguknak hogy már huszonegynéhány évesen össze-vissza utazgatnak, nyaralgatnak a nagyvilágban mindenféle távoli, luxus helyen, miközben valaki még országon belül is alig jut el valahova?
Hogyhogy hogy engedhetik meg maguknak?Ez az ő magánügyük.Ez megint olyan "dögöljön meg a másik tehene is" szagú kérdés,amit valaki minden második nap feltesz valamilyen formában.
Valószínűleg van rá pénzük,honnan tudod,hogy minden másban jó nekik?
Lehet,hogy itthon meg nyögik a hiteleket,meg albérletben élnek.
Vannak,akik nem utazgatnak,hanem mondjuk ingatlanba teszik a pénzüket.Ja persze az nem külsőség,az nem látszik a FB.-on a pálmafa alatti pózolós képekből.
Ügyeskedve kilehet hozni olcsón is. Ázsiában nem magasak az árak, egy ratyi szállás olcsó, a kaja még olcsóbb, csak hasmenést ne kapj.
Bár nem tudom kiket nézegetsz a neten, ha ilyen instás arcokat, akkor azokat általában valaki finanszírozza is reklámból.
Ha meg batyus turista, akkor ők se a fos, csótányos szállást posztolják, csak a szép helyeket. Kevesen vállalják fel, hogy olcsón utaztak. Van aki csak a kép kedvéért csinál úgy, mintha egy drága szállodában lenne, pedig csak pl. egy koktélra ment oda.
A fiatalok gyerek nélkül nagyon mobil utazók, pl. nem figyelembe venniük az utazás tervezésénél az iskolai szünetet, meg általában nem olyan helyen dolgoznak mint én... mert pl. nálam nem a pénztel van gond, hanem hogy év elején le kell adni a szabadságtervezetet, így a "last minute" repjegyeket kapásból bukom.
Meg a fiatalok még lehet otthon élnek, egy átlagos fizuból, a a szülők nem kérnek tőlük semmit, akkor egy low budget egzotikus út hamar összejön, egy főre meg főleg.
Nálam az volt a baj a munkámon kívül, hogy két főre kellett összekaparnom a pénzt egyedül, mert a fèrjem vállalkozása "gyengélkedett", meg az, hogy ő sem tudta csak úgy bezárni a boltot egyik napról a másikra, kér embert összehangolni, tervezni pedig nem mindig könnyű (még gyerek nélkül sem).
És átlagos fizuból még így s eljutottunk pár egzotikus helyre, nem is csórányos hostelekbe :)
Egyetértek a 7-es válaszolóval. Nem a külföld a drága, itthon, Magyarországon drága nyaralni. Amit itthon elszórsz egy hetes nyaralásra, ugyanannyiért, de lehet, hogy olcsóbban nyaralsz külföldön egy hetet.
Huszonévesen meg lehet jól fizető állása, diákhitelje, szülei fizetik (gazdag család)..stb.
Én idén áprilisban 32 évesen nyaraltam egzotikus helyen párommal. Fél év alatt összejött rá a pénz fejenként. Ránk is irigykedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!