Ajánlásra méltó, jó minőségű YouTube csatornák? Ti miket/kiket követtek?
Szeretném egy kicsit tágítani a repertoáromat, mert kissé ráuntam azokra amiket jelenleg követek.
Szeretem a tartalmas, 10+ perccel operáló videósokat akik nem félnek infókat zúdtani a nézőkre.
Amiket eddig követek:
Űrkutatás magyar - űrkutatás, fizika témakör
Tanulom Magam, Fulfilled - pszichológia, társadalomtudományok témakör
Időutazó - történelem
Wun-Wun - irodalom, történelem
Tizes Lista - mindenféle érdekes, tudományos
Retroshock, Hollywood NesAgency - filmek
Néha belenézek egy-egy politikai tartalmú videóba is, de annyira nem szeretem.
Elsősorban ismeretterjesztő csatornák érdekelnek, d epersze fontos a hitelesség.
Angolul is jöhet, de jobban kedvelem ha magyarul van.
Miket tudtok ajánlani ilyesmi jelleggel?
Ti miket szoktatok nézni?
Az aktuálpolitikai videókon túl a Partizánnak és a 444-nek is vannak nagyon jó történelmet, gazdasági és társadalmi folyamatokat bemutató dokumentumfilm szerű műsoraik, kulturális és egyéb nem szorosan politikai témákat feldolgozó beszélgetéseik, amiket érdemes megnézni.
Mivel a készítőknek van egy világnézete, ideológiai elkötelezettsége. Lehet egyoldalúnak, elfogultnak, akár manipulatívnak is tekinteni őket.
Én tök szívesen megnéznék hasonlóan alaposan és színvonalasan kivitelezett műsorokat az ellentábor nézőpontjából értelmezve a dolgokat, amik szerintük tényleg objektívek és korrektek, de nem nagyon tudok olyanról, ami képes tényeket, adatokat és történelmi eseményeket értelmes keretbe rendezve bemutatni és nem áll meg az üres Sorosozás, Gyurcsányozás szintjén.
21, ezt egyébként én is hiányolom.
A legközelebb talán a Kassai Lajossal készült interjúk állnak ahhoz, hogy jól bemutassák a konzervatív világnézet értékeit stb... dehát vele is pl a Partizán csinált interjút:D
Ideológiák tárháza (politológia, és társadalomfilozófia)
Dörner Csenge (közgazdaság)
Fegyvervideodirex (fegyverek, a Kaliber magazin stábja csinálja a csatornát)
Aeropark Budapest (légiközlekedés, és légijárművek)
Militavia (katonai repülés, és légvédelem)
Mucskó (katonai történelem)
Szakiellenőr (építőipar)
Elfnet (technológia, kiváltképpen haditechnika)
(telefonról írok, és nem engedi visszanézni, szóval bocsesz, ha van benne elütés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!