Miert kavarják allandoan egy ember hata mogott allandoan azt a bizonyost ?
Ok nelkul mire jo ez ?
Nem bantott senkit plane azokat az adott szemelyeket !!!(de meg koszono viszonyba se voltak !!)
Mire jo ez ?
N31
Ezek ilyen klánbefogadós tesztek
Ha te is kidumálsz másokat akkor a körbe tartozol, ha te nem, akkor téged is ki fognak.
Nekem is feltunt hogy pl munkahelyeken ilyen alapon is alakulnak ki a kasztrendszerek.
Pl nálunk az infost kezdik lusta chipset zabálo disznonak elhordani aki nem precíz meg etc.
Ha megvéded akkor teged is lustázni fognak, ha kibeszéled meg akkor "bevesznek".
Es érdekes módon mindig a gyökér klánok az erosebbek azok tetszenek az igazgatoknak jobban nem azokat rúgják ki hanem a csendesek a lecserélendők.
Nem tudom, mi volt a válaszomban nem ideillő, de leírom mégegyszer.
Szóval...
Nem minden ember ilyen, viszont sajnos a legtöbb igen. Ezek borzasztóan lehúznak, nem tudsz tőlük fejlődni, anélkül, hogy észrevennéd. A legjobb, ha távol maradsz tőlük, mert mint említettem nagyon károsak. Úgy a legkönnyebb felismerni, hogy ha neked pletykálnak másokról, akkor valószínüleg rólad is pletykálnak másoknak. Zárd ki az életedből őket, vámpírok.
17L
átmenetileg jobbhíján beérik ezzel is. 1-2 percig/óráig/napig elvannak gondolom ,hogy megveregették a saját vállukat,hogy elértek valamit.
megmég,a saját hibáikról akarják elterelni a saját-és mások figyelmét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!