Egy állatot máshogy szeretünk, mint egy embert, ezt hogy lehet megértetni valakivel, aki féltékeny egy állatra?
Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 16:39
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Akinek nincs magától ennyi értelme, azt jobb elengedni.
2/8 anonim válasza:
Ha egy állatra is féltékeny, az nagyon beteg. Iyet itt olvastam más kérdésnél is, a valóságban nemláttam szerencsére. Azthiszem menekülnék egy ilyentől, ha barát, ha rokon.
3/8 anonim válasza:
Gyulolom a feltekenyseget, de egy allatot ugy szeretek, mint egy embert. Lattal mar olyat, kerdezo, hogy egy normal ferfi-no kapcsolatban szulo, gyerek, testver iranti szeretet feltekenyseget okozott?
Az allatok irant nincsen szexualis vonzalmam, ahogy anyam, lanyom, batyam irant sem. De legalabb ugy szeretem, ahogy egy embert.
4/8 anonim válasza:
Szerintem lehet ugyanúgy szeretni állatot, mint embert, ugyanolyan vagy még önzetlenebb szeretettel, mert a kisállat általában még el sem hagyja az embert.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy máshogy. Sokkal jobban.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó te hülye vagy...
2023. dec. 11. 19:32
7/8 anonim válasza:
Az szereti jobban az állatokat akinek nincs kielégítő kapcsolata az emberekkel, v nem tud velük normális kapcsolatot kialakítani. Egy állat nem válogatós ilyen téren, a hülyéket is szereti.
8/8 anonim válasza:
Pedig nem véletlen született a mondás, hogy minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!