Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokszor körbejárt téma: hogy...

Sokszor körbejárt téma: hogy lehet úgy összesz*rni a WC-t, hogy a WC deszka ülőfelülete is foltos legyen, elől, a lábak közötti részen?

Figyelt kérdés

A női WC-ben jártam reggel, és szarcsíkos volt belül a WC (középen van a víz, óhatatlanul mindig csíkos lesz, ha nem használják a WC kefét, és nem szokták, ez a látvány gyakori itt sajnos), ami nem érdekelt, letakarítottam, de utána láttam, hogy valami barna folt van még az ülőkén is. Undorodva letöröltem, mert nem tudtam volna jó érzéssel otthagyni a fülkét, de azóta a másikat használom és teszem addig is, amíg nem látom jelét, hogy jártak itt a takarítók és alaposan lefertőtlenítették.

A fő kérdés pedig adott: hogy lehet bármivel is így, felül összerondítani a WC ülőkét?

Nem kitaláció, de én is sajnálom, hogy valódi, utálok mások után takarítani.

2023. dec. 7. 14:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nemtől függetlenül mindenki helyett szégyellem magamat, aki igénytelenséget és koszt hagy maga után egy közösségi térben, és sokat töprengek rajta, vajon, ha látják, mi marad utánuk, őket miért nem zavarja, vagy miért nem érzik ugyanazt a szégyent, amit én, és miért nem takarítanak össze.
2023. dec. 7. 15:31
 12/16 anonim válasza:
70%
Ülőkére guggol vagy csak felé
2023. dec. 7. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Férfi wc-ben nagy kedvenc még az eldugult piszoár, amit senki se mer megbolygatni, így napokig áll benne a több liter húgy.
2023. dec. 7. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
#11 Olyan indoklással találkoztam eddig, hogy arra van a takarító, miért csinálja ő maga után, ha mást azért fizetnek. Szerintem is gusztustalan szokás és gondolkodásmód, mondjuk én a morzsát is letakarírom magam után az éttermekben, nem hogy a végterméket a mosdóban...
2023. dec. 7. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Pl.: inkontinens az egyén, így a már xaros betéttel, vagy mert épp hasmenése van, és amikor kicsomagolja magát, már megy a "téma".
2023. dec. 7. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem erdekes. Hanem az, hogy kepes ugyhagyni.

Nem ul ra, fosik, IBS miatt vulkanikus szarkitores.

2023. dec. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!