A lezárt képernyő meg egy mozgó felhős villámos kép ami szürkés/pirosas.
2023. dec. 5. 00:06
2/43 anonim válasza:
Egy éve vettem kereken a jelenlegi telefonom, azóta is az a háttér, ami gyárilag be volt állítva, egy tál cukor vagy mi a fene, azt se tudom hol kell lecserélni, meg nem is izgat. 27F
2023. dec. 5. 00:07
3/43 anonim válasza:
Valami bolygó, talán a Mars, passz, a telefonon volt amikor megvettem, beállítottam és azóta az van. 40+
2023. dec. 5. 00:07
4/43 anonim válasza:
A normális izén, ahol az appokat látom, ott Wednesday. (A Netflix-es sorozatból)
A zárolási képernyőn Viggo Grimborn (Sárkányok: Irány az ismeretlen sorozat)
bónusz: laptop zárolási képernyőn a Jazz Jackrabbit játék fotója a két nyúlról, a laptop-asztalon valami lila kép hegyek és a hold árnyékával
(Maldív-szigeteken készült kép az óceánról, vihar előtt)
37N
2023. dec. 5. 00:17
6/43 anonim válasza:
6. Vírus pusztított vagy kevés a pénze az embereknek?
2023. dec. 5. 00:20
7/43 anonim válasza:
Amjkor volt párom ő volt a hátterem vagy néha változtattam hogy egy tópart (ahol együtt sétáltunk)
Mióta nincs parom tele a képernyőm mindenféle appal, a háttérbol nem is latszana semmi igy vmi teloban levo mályvás háttér amin csillamporok csillannak meg néha, de nagyon apró homokszemnyik csak.
Korabban állitgattam a ki be kapcsolási képernyot de soha nincs kikapcsolva a telo igy már az sincs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!