Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnél több Instagram követőt?

Szeretnél több Instagram követőt?

Figyelt kérdés
Sokan szeretnének több Instagram követőt. Mi a ti véleményetek erről? Ha varázslatra bekövetne 300 ember te elfogadnád vagy nem érdekel ez a téma? Mi a véleményetek? Indokoljátok is!

2023. dec. 4. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel.
2023. dec. 4. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Jobban örülnék, ha a jelenlegi követőim közül (90 van épp) nem csak 1-2 likeolná a posztjaim. Régebben, mikor aktívabban posztoltam, ilyen 110 körül voltak, de a 30 likeot szerintem sose értem el.

Úgyhogy a válaszom az, hogy igen, szeretnék több követőt, de akkor ne csak a negyedük likeoljon.

2023. dec. 4. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs honnan van 180 követőm... nem is érdekel. Olyanok követtek be akiket nem is ismerek. De nem is érdekel hogy hányan követnek, mert én a másik oldalon állok. Követek embereket, oldalakat, de saját kontentet nem pakolok ki.
2023. dec. 4. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Mégis minek? Kinek és mitől lesz azzal jobb?
2023. dec. 4. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:
#4-es! Csak érdekel az emberek véleménye az oldalról. Én is azt gondolom, hogy akkor van értelme a sok követőnek, ha az ember üzenetet közvetít a követői felé, érdekes értékes tartalmat gyárt. Nem gondolom, hogy bárki több lenne ettől, ez csak egy szimpla kérdés, de köszönöm a válaszod, szép estét!
2023. dec. 4. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tartalomgyártó vagyok, de nagyon kis számú követővel a magam körein belül (1000-30 000 van a nagyobb neveknek, nekem 215). Akkor örülnék több követőnek, ha ők értékelik, amit csinálok, és nem csak üres profilok, akik figyelmen kívül hagynak.
2023. dec. 5. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem gyozom a sok gagyi profilt eltavolitani. Fotozom, miota Meta lett, semmit nem er a hashtag, senki nem lajkol, csak kovet. Eltavolitom oket. Regen a BBC hivatalos lajkolta fotom, mert nem a pcsam fotozom.

Ja, es en se latom az altalam kovetettek nagy reszenek kepeit, viszont rengeteg ordenare szemetet, amit egy algoritmus nem hozhatott volna fel, ha nem fogyatekos.

2023. dec. 9. 19:21
 8/9 1112 ***** válasza:
nincs instám.
2023. dec. 21. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Évekig rendszeresen posztoltam. Voltak időszakik, amikor naponta akár többször is. Valami 500-800 körüli követőt összeszedtem, jó ideje nem változik érdemben, nem látszik, hogy e fölé tudnék menni. Valamennyivel gyarapodik, de kb. ugyanannyival csökkenni is szokott, így stagnál a szám.

Monjduk jellemzően se szelfi magamról, se jó csaj nincs a képeimen. Cuki állat és szép helyek előfordultak, de nem rendszeresen.

Most már évek óta egyáltalán nem posztolok semmit.

2024. jan. 7. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!