Szeretnél több Instagram követőt?
Jobban örülnék, ha a jelenlegi követőim közül (90 van épp) nem csak 1-2 likeolná a posztjaim. Régebben, mikor aktívabban posztoltam, ilyen 110 körül voltak, de a 30 likeot szerintem sose értem el.
Úgyhogy a válaszom az, hogy igen, szeretnék több követőt, de akkor ne csak a negyedük likeoljon.
Nem gyozom a sok gagyi profilt eltavolitani. Fotozom, miota Meta lett, semmit nem er a hashtag, senki nem lajkol, csak kovet. Eltavolitom oket. Regen a BBC hivatalos lajkolta fotom, mert nem a pcsam fotozom.
Ja, es en se latom az altalam kovetettek nagy reszenek kepeit, viszont rengeteg ordenare szemetet, amit egy algoritmus nem hozhatott volna fel, ha nem fogyatekos.
Évekig rendszeresen posztoltam. Voltak időszakik, amikor naponta akár többször is. Valami 500-800 körüli követőt összeszedtem, jó ideje nem változik érdemben, nem látszik, hogy e fölé tudnék menni. Valamennyivel gyarapodik, de kb. ugyanannyival csökkenni is szokott, így stagnál a szám.
Monjduk jellemzően se szelfi magamról, se jó csaj nincs a képeimen. Cuki állat és szép helyek előfordultak, de nem rendszeresen.
Most már évek óta egyáltalán nem posztolok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!