A kérdező szavazást indított:
Bicepsz
Tricepsz
Mellizom
Vállizom
Hasizom
Hátizom
Combizom
Farizom
23 szavazat
1/10 anonim válasza:
Epp az a nagy gond, ha valaki aranytalan, es olyan a karja, mint egy comb vagy eltunik a nyaka.
Inkabb azt mondanam, a gorog istenek a kedvenceim, az osszes reszukkel.
2/10 anonim válasza:
Nincs kedvenc izom, legyen arányosan izmos mindenhol a férfi.
3/10 anonim válasza:
Mi nem tetszik, lepontozo tyutyuka? Hogy nem a sittes kondis test, hanem az antik szepsegideal jon be?
5/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ugyanezen izmok a nőkben is megtalálhatóak?:D
7/10 anonim válasza:
én a hasra szavaztam, az jön be legjobban (meg a kulcscsont, nyak kombó) de nem kell hogy kockás legyen, ha nincs elhízva meg nem ropi, full izomtalan nekem már bejön (természetesen ha amúgy tetszik, mert normális stb)
8/10 anonim válasza:
Imádom mindet, főleg ha egy ízléses pénisszel társul
9/10 anonim válasza:
Az agy vagy a BMW már nem is opció? XD
10/10 anonim válasza:
Az összkép számít nekem, nincs "izom fétisem". A nagyon kigyúrt test sem tetszik, csak egy egészséges mértékig izmos test. A nagyon kockás has már inkább taszító nekem. Azt a képet mutatja valakiről, hogy az edzés tölti ki minden idejét, pedig vannak más dolgok is az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!