Mitől lett ekkora "divat" a lányok köreiben fehérneműs képeket posztolni?
Nagyjából minden 2.lány Insta profilján találhatóak ilyen jellegű képek,aminek létfontosságát nem igazán értem...
Ez pár éve még nem tabu volt?
Persze-persze,nekem is tetszenek az ilyen kèpek,mivel férfiből vagyok,viszont ezekkel a képekkel csak magukat minősítik...Arról nem is beszélve,hogy mégtöbb k*nos vadállat fog rájuk írni:D
Lányok,miért raktok ki ilyen képeket?
Ezzel próbáltok összekapargatni magatoknak egy kis önbizalmat?
Vagy mi az oka?
"Ez pár éve még nem tabu volt?"
Nem.
Biztosan, ez vhol a magamutogatasrol szol. Onbizalomhianyrol, akkor vagyok jo no, ha minel tobb lajkot kapok.
Meg benne van az is, h manapsag mindenki ismert akar lenni, celeb vagy influenszer. Barmi, csak dolgozni ne kelljen.
"Arról nem is beszélve,hogy mégtöbb k*nos vadállat fog rájuk írni:D
Lányok,miért raktok ki ilyen képeket?"
Pont ezért. :-)))
Azt mondanám, hogy manapság tudatosabbak az emberek a szociális médián mint 15-20 éve.
Amikor tini voltam, a rotten.comot bújta mindenki, sokkal durvább volt a net mint most.
Olyanokat posztoltak az emberek, hogy az eszed megáll, meztelenül sz@ros vécével, felvágott erekkel, minden volt.
Ma már az AI is moderál, ha kivan a bimbi, már azonnal megy az irgumburgum, meg a legtöbb szociális média app próbál gyerekbarát lenni, szóval még igazán káromkodni se tudsz.
Bikinis kép meg már mióta bikini van, létezik.
Sôt, a 60as-70es-80as-90es években sok csaj csinált még különbbet is, nudista strand, voltak csöcsök a tévén is szép számmal.
Szerintem amit egy strandra kimenve láthat bárki, fel lehet tenni szociális médiára is.
Ezek nem bikinis képeket raknak ki,hanem olyanokat,ahol konkrétan az egész mellük látszódik,vagy belelátsz a s*gglyukukba:D
Mindezt tizenévesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!