Mit szólsz ahhoz, hogy a Debreceni Egyetem kutatása szerint 2050-re több cigány lesz, mint magyar, és több cigány is fog születni, mint magyar?
Miért furcsa ez egy olyan országban, ahol a miniszterelnök is orsósék klánjához tartozik? Egyébként a fidesz szavazóbázisának már most is jelentős részét adják lákátosék, tehát a fidesznek ez csak egyre jobb lesz. Építenek is erre már most is, és a jövőben is valószínűsíthetők majd olyan törvények amelyek az orkoknak kedveznek a magyarokkal szemben.
Egy ilyen demográfiai katasztrófa ellen egyébként nem lehet semmit tenni. Csak drasztikus emberiség ellenes bűncselekmény kategóriába tartozó lépésekkel lehetne megváltoztatni, ami nyilván kizárt. Az sem opció, hogy kolompárék iq-ban valaha is elérjék az átlag magyar egyébként se magas szintjét, tehát egyenesen arányos lesz az ország és a társadalom lepusztulása gazsiék szaporulatának növekedésével, ami viszont egyre nagyobb mértékű lesz. Az eddiginél is sokkal több fehér ember ellen elkövetett bűncselekmény, erőszakosság lesz jelen.
Szerencsére a kormányunk nem hagy magunkra ezzel a problémával és elkezdte nagyüzemben betelepíteni az ázsiai, afrikai migránsokat. Aztán a végén majd nekik kell megküzdeniük kolompárékkal, hogy melyikük győzött azt persze mi már nem fogjuk megtudni.
2050-re olyan mértékben sok a lesz a külföldimunkás, nagy részt Ázsiaiak, hogy a cigányság fogja jelenteni a legkisebb problémát.
Minden nagyobb városban vannak Ázsiaiak, olyan mértékben hogy magyarszót már alig lehet hallani. A Debreceni Egyetem kutatói ezeket is vegyék számításba!
Higgyétek el, hogy a jövőben nem a cigánysággal lesznek itt a problémák.
Én roma származású vagyok (Szoftverfejlesztő a js a specialitásom), de teljesen egyet értek veletek kommentelők. Írnám hogy szégyellem a fajtámat, de nem tartom őket a "fajtámnak".
Egyszerűen ki nem bírom állni őket.
Mi lesz így tényleg az országgal? Miből lesz segély amit fel vesznek, hogy aztán vigyék az uzsorásnak?
Sajnos láttam már ezt-azt kedves kommentelők, mikor rokonok betörnek egymáshoz ha valakinek véletlenül "lett valamije".
Néhány városunk, falvunk már tényleg olyan mint Sacha Baron Cohen, Borat filmjében "Kuchek" :D
Az előző válazoló egy kamu. Kolompáréknál totál ismeretlen fogalom az önkritika még ha az csak a fajtatársakra vonatkozik is. Mi lesz az országal?
Mivel dzsipük 2050re tuti biztosan túlszaporodnak minket, így nem kérdés, hogy egy bűnöző társadalommá silányulunk. Már így is tele van az ország olyan elképesztően brutálisan gazdag dzsipszikkel, akik k@rvák futtatásából, drogkereskedelemből, emberkereskedelemből, uzsorakamatból néhány jól képzett könyvelő és ügyvéd segítségével akkora vagyonra tettek szert, hogy nem tudják mire szórni a dellát, általában ez okozza a vesztüket is a NAV-nál. Ez a fajta dzsipó uralja majd a társadalmat míg a másik jóval nagyobb számú réteg pedig a nyomorban félelemben élhet majd és az a baj, hogy a megmaradt magyarok is. Egyébként a folyamat már réges régen elkezdődött, különben nem lehetne az országunk élén egy tajték vályogvető kolompár, aki a maffiaszervezetével leuralja és jobbágysorba taszítja a magyarokat.
Privátban bizonyítom neked szívesen, ha kamunak gondolod, az vagyok azt nem tagadom, de fogalmazzunk úgy nem bírom őket, és nem vagyok hajlandó velük semmilyen szinten azonosulni, ha kamunak hiszed ha nem.
Tavaly karácsonykor megpróbáltam egy "rászoruló" cigány családnak ruhákat / tisztálkodási szereket adományozni, majd kiraboltak, szóval megvan rá az okom.
Ha nem hiszed el hogy szoftverfejlesztő vagyok pedig privátban simán megírok neked egy bináris kereső algoritmust persze chatgpt nélkül, és be mutatok fotót aztán állapítsd meg van e önkritikám.
mármint hogy roma származűsú vagyok azt nem tagadom**
Az önkritikát a cigányság felé pedig hidd el meghozza (bárhonnan is szármol) ha:
- segíteni akarsz nekik majd kirabolnak
- ellopják a nemrég vásárolt telefonodat
- agresszívan tarhálnak (debrecen, nagyállomás)
- fenyegetőznek minden ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!