Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki ez a Papaszita, miért...

Ki ez a Papaszita, miért ennyire felkapott?

Figyelt kérdés

Nagyon rajonganak érte, de nem tudom miért..

Csak azt hallom hogy börtönbe ment Papaszita

2023. nov. 26. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bambaképű gyúrós óriáscsecsemő. Nem ellenszenves, de nem is különösen rokonszenves.
2023. nov. 26. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, most hallok róla először, nem is érdekel, se a "sztárok" magánélete meg semmi.
2023. nov. 26. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
A jelenség magyarázata az, hogy a világ működése megfordult. Ma már a ronda lett a szép, amit eddig szégyeltél, azzal most felvághatsz, a helyes lett a helytelen. Elég megnézni, hogy a fiatal csajok olyan buggyos ruhákban járnak, mint amiben az öregasszonyok szoktak. A legdrágább Balenciaga meg mit tudom én milyen márkájú ruhák, cipők valami rohadt ízléstelenül néznek ki és a "sztárok" mind azt veszik. Az alkoholizmusodra és az ilyen snüssz, ájkosz stb. nikotin függőségedre büszke lehetsz. Divat lett a társad cserben hagyása, míg régen 20-30 éves barátságok, házasságok voltak és még sorolhatnám. Ez is csak egy ilyen a sok közül.
2023. nov. 26. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá, hogyan néz ki ez az ember, de ügyelj arra, hogy kisgyerek meg ne lássa, mert rémálmai lesznek.
2023. nov. 26. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nőverő. Es mint altalában a nőverők a legnagyobb manipulátorok. Mindenki szereti bírja pártolja őket mert mások előtt jófej haver.

Egy normalis embernek van max 2 barátja, népszerűtlen, egy bantalmazónak meg ezer barátja és népszerű.

A normalis temetésèn szűk család,a bantalmazók temetésén milliók vannak.

Nekem erről a jelenségrol kulon kerdésem is volt hogy lehet akkora barom a nép, hogy a manipuláciokatv trükköket álacot mindenki beveszi? Illetve akkor nagyobb a tarsadalmi értéke a nárciknak ezek szerint? Többet érnek?

2023. nov. 26. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:

egy tv showban ismertek meg, illetve dancso peter videoibol, vicces nevet adtak neki es nagydarab. szeretnek viccelodni vele es ezert lett felkapott.

ennyi az egesz, nem kell ezt ennyire tulgondolni mint a 3-as valaszolo.

mindig lesz valami bohoc akit felkapnak es tudnak poenkodni vele. mint pl. varga iren, loka pantera, zolibacsi, stb stb nem tortent semmi kulonleges v meglepo

2023. nov. 26. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy senki, akit felfuttatott egy másik senki.
2023. nov. 26. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!