A cigány lányoknak akik kapcsolatban vannak miért nincsen facebookjuk?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy csak a férfinek van facebookja,a nőknek nincs.2023. nov. 23. 14:40
1/7 A kérdező kommentje:
Csak mert kerestem egy ismerősömet de nem találtam
2023. nov. 23. 15:18
2/7 anonim válasza:
Nekem sincs. Pedig cigány se vagyok.
3/7 anonim válasza:
"Csak mert kerestem egy ismerősömet de nem találtam"
. És ennyi. Egyetlen ismerős alapján...
4/7 anonim válasza:
nem lehet nekik mivel az ember nem engedi , de vannak olyan cigánylányok akiknek van na őket nevezik fénybenjáróknak
5/7 anonim válasza:
3-as hülyeségeket beszél. Cigányként van a feleségemnek is facebookja. Olyan térségben élek, ahol lassan már csak cigányok vannak. Érdekesmódon mindenkinek van facebookja. Attól, hogy 1 embert nem találsz, még nem jelenti azt, hogy az összesre érvényes.
6/7 anonim válasza:
Ponthogy a cigányoknak van mindig fb, nőnek férfinak mindenkinek
7/7 anonim válasza:
Van akinek engedi a ferje, van akinek nem, ezert nincs neki.
A ferfinak azert lehet, mert neki tobb mindent lehet mint a nonek. Fair vagy sem, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!