Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha soha semmi...

Mit csináljak, ha soha semmi nem sikerül az életemben?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, nekem kár is élnem, mert bármi amit szeretnék, na az nekem sose jön össze. Míg mások alig, vagy szinte semmit sem szenvednek az életben. Engem folyton csak csalódások érnek.
2023. nov. 22. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Hogy erted hogy semmi se sikerul, nem te voltal a legelso spermium aki celbe ert?
2023. nov. 22. 10:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces.
2023. nov. 22. 10:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami nem sikerül, hányszor próbálod meg újra és változtatsz rajta? Mi az konkrétan, ami nem sikerül?
2023. nov. 22. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Azért érdekes ez, mert nekem meg minden kifejezetten könnyen megy, minden sikerül.
2023. nov. 22. 10:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam is így van valamennyire. Én se tartom fairnek, hogy látom magam körül, hogy másoknak összejönnek a dolgok, vagy könnyebben jönnek össze.

Az én stratégiám erre, hogy fejben tartom, hogy mindig minden változik, és ugyanolyan nem fog maradni semmi.

Sose tudhatod, hogy mikor jön egy jobb hullám.

2023. nov. 22. 11:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél, mit teszel érte és miért nem sikerült? Mikor adtad fel?
2023. nov. 22. 11:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Most sikerült egy kérdést kiírnod.
2023. nov. 22. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg elérhetőbb célokat állítani magad elé és akkor már sokkal több sikerélményed lesz, motiváltabb leszel.

Mint pl. egy tök egyszerű példa valaki elkezd futni napiszinten, egy olyan egyszerű céllal, hogy letudjon futni 5km-t, nem rögtön egy maratont. Ami sokkal motiválóbban hat ha sikerül, hogy utána akár célba vegyen egy félmaratont majd egy maratont.

2023. nov. 22. 11:29
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Ide is sikerült beregisztrálni, szóval ne mond, hogy semmi nem sikerül.
2023. nov. 22. 11:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Ismerem az érzést,nekem például olyan gondom van ,hogy a szakmâmban (több is van) sose tudtam a legjobb lenni, nehezebben tanulok kevèsbbè vagyok ügyes.

(Ez egész èletemben végigkísért sportban, tanulásban,munkàban )

De valahogy azért mègis nagyon jól felèpitettem az életemet.

Mindig próbáltam előre gondolkodni és ahol nem làttam perspektívàt onnan elhúztam 1 èv után.

1 évet azért mindig próbáltam maradni.

2023. nov. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!