Mit csináljak, ha soha semmi nem sikerül az életemben?
Ez nálam is így van valamennyire. Én se tartom fairnek, hogy látom magam körül, hogy másoknak összejönnek a dolgok, vagy könnyebben jönnek össze.
Az én stratégiám erre, hogy fejben tartom, hogy mindig minden változik, és ugyanolyan nem fog maradni semmi.
Sose tudhatod, hogy mikor jön egy jobb hullám.
Próbálj meg elérhetőbb célokat állítani magad elé és akkor már sokkal több sikerélményed lesz, motiváltabb leszel.
Mint pl. egy tök egyszerű példa valaki elkezd futni napiszinten, egy olyan egyszerű céllal, hogy letudjon futni 5km-t, nem rögtön egy maratont. Ami sokkal motiválóbban hat ha sikerül, hogy utána akár célba vegyen egy félmaratont majd egy maratont.
Ismerem az érzést,nekem például olyan gondom van ,hogy a szakmâmban (több is van) sose tudtam a legjobb lenni, nehezebben tanulok kevèsbbè vagyok ügyes.
(Ez egész èletemben végigkísért sportban, tanulásban,munkàban )
De valahogy azért mègis nagyon jól felèpitettem az életemet.
Mindig próbáltam előre gondolkodni és ahol nem làttam perspektívàt onnan elhúztam 1 èv után.
1 évet azért mindig próbáltam maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!