A vonatokon miért van melegebb mint nyáron? Mondjuk ugyanez van a bevásárlóközpontokkal meg az orvosi rendelőkkel is. Nyáron meg lehet fagyni a légkonditól, olyankor kb kabátban, télen meg nyári ruhában lenne komfortos.
Nincs melegebb, télen-nyáron 22 fok körül tartják.
Csak most ezt melegnek érzed. Egyébként is, de vastagabb ruhádban mindenképpen.
Ez engem is érdekelne...
Tettem is ki kérdést majdnem veled egyidőben, de én lakás-iroda-iskola stb témakörben.
A fázós emberek a hangosak (pedig a hideg ellen lehet védekezni) plusz sokaknak kényelmes lehet a meleg, szerintem azért.
Pazarló és full egészségtelen az egész...
Ezen az éghajlaton ezek a hőmérsékletekamikben az emberek lenni szoktak csak nyáron jellemzőek, akkor se végig.
Vagy az a hőérzet, ami a villamoson fogad kabátban... Nyáron már vizet osztogatnak ugyanehhez a hőÉRZEThez.
Egyébként 22 fok legfeljebb kórházban vagy iskolában legyen, ne egy vonaton, ahol kabátban is állnak emberek, de ha le tudja venni a kabátot, akkor is. Pólós, nyári idő a 22 fok.
Nyári hűtés esetén meg túl hideg a 22, megintcsak f.rokméregetésre jó, nem egészséges, nem környezetbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!