Mit csináljak, ha csak olyan szakmák érdekelnek, amiknél éhbért fizetnek?
“Válassz olyan munkát, amit szeretsz és akkor egy percet sem kell dolgoznod egész életedben.” Tartja az ősi dakota közmondás.
Növényekkel foglalkozó szakma van több is, ami kifejezetten jól is tud fizetni és simán csinálhatja nő is. Pl kertészet. Manapság kb pehelykönnyű gépek vannak, szóval a fizikai része nem vészes sztem és ha van mellé nagy tudás, akkor ölni fognak érted.
Kutyakozmetikus azért van minden sarkon, mert van rá igény, mindegyik megél. Sztem ha szétnézel biztos találsz egy üres sarkot, ahol te is belekezdhetsz.
A szociális munkák azok, amik sajna nem járnak túl sok pénzzel, bár ebben is van magán szektor és főleg külföldön egész jól meg lehet élni belőle.
Egy viszont biztos: el kell dönteni, h a pénz az elsődleges szempont, vagy a munka milyensége. Eleinte egyik szakma sem könnyű sztem.
Inkább csináld kevesebbért amit szeretsz, mint hogy szenvedj.
A leírás alapján te inkább szívből élő típus vagy, és megölne az lelkileg amit nem szeretsz. Kár erőltetni.
Előbb-utóbb minden munka unalmas/monotonná válik, pénz és a kényelem legyen a fő szempont.
28/f incel
Én is úgy tudom, hogy a kutyakozmetikusokra most elég nagy igény van, ha van saját helyed valamelyik városban vagy nagyon közel hozzá, akkor pedig panziózhatsz/napközizhetsz is.
Nem biztos, hogy az építőipar kiesik, festeni, burkolni, villanyt szerelni nőként is tudsz.
Ha meg könyvelő leszel, szerzel pár év tapasztalatot és elmehetsz magánba is és egyre több irodai munkát lehet ho-ban csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!