Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek miért ennyire igénytelenek, hogy a piálás és az indokolatlan mennyiségű zabálás a legjellemzőbb rájuk, miközben gyakorlatilag minden férfi és nő alsóhangon pocakos?

Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 12:08
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked tökéletes az arányod a hivatalos szakvélemény szerint.
2023. nov. 18. 15:35
 42/53 anonim ***** válasza:
21%

Köszönöm, igen tudom.

Próbálj meg edzeni, hogy izmot szedj magadra.

Hazánk pedig évről évre elhízottabb, ez sajnos tényleg igaz.

2023. nov. 18. 15:41
 43/53 anonim ***** válasza:
54%

A mindenki, meg egyre elhízottabb között azért nagy különbség van.

De továbbra is valótlant állítasz.

Életmód tanácsot pedig köszi nem kértem. Majd az orvostól, vagy edzőtől esetleg.

2023. nov. 18. 15:44
 44/53 anonim ***** válasza:
48%

"Magyarországon már több a túlsúlyos, mint a normál testsúllyal rendelkező ember"

[link]

Olvasd el a cikket. De ezt már egyszer belinkeltem, de úgy tűnik, elkerülte a figyelmemet.

"Majd az orvostól, vagy edzőtől esetleg."

Akkor már jövőhétre van is valamelyikhez időpontod? Ja, dehogyis..csak dög lusta vagy felemelni a seggedet, hogy önállóan sportolj. Esetleg olvasd el Arnold Schwarzenegger Testépítés nagy enciklopédiája című könyvét. Amint elolvasod, rájössz, hogy más edző tanácsa nem is kell.

De felőlem, maradhatsz így is. 😉

2023. nov. 18. 15:56
 45/53 anonim ***** válasza:
54%

Hát az index az tényleg nagyon hiteles... máris megnyugodtam. Esetleg a Riposttól vagy Borstól nem linkelsz valamit?

Úgy pampogsz, hogy konkrétan pár kiló különbség van a testarányunk között. :D Ha te elfogadod magadról, ahogy meg is tetted egyből, hogy tökéletes arányú vagy, akkor én meg majdnem tökéletes. Szóval köszi a bókot! :)

2023. nov. 18. 16:00
 46/53 anonim ***** válasza:
11%

"Bedros J. Róbert obezitológiai tanszékvezető, címzetes egyetemi tanár, a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság alapító elnöke, a Dél-budai Centrumkórház-Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója a Növekedés.hu-nak nyilatkozva elmondta, az itthoni magas rákhalálozásért részben a táplálkozás okolható."

Ez van a cikkben.

Te írtad magadról, hogy sovány vagy. Én tökéletes vagyok, te nem.

2023. nov. 18. 16:18
 47/53 anonim ***** válasza:
54%

A "részben" mond neked valamit?

És szerény is? :D

Nincs válasz arra amit írtam? Tehát elismered az igazam.

2023. nov. 18. 16:21
 48/53 anonim ***** válasza:
48%

Figyelj, ha már azt írják, hogy az elhízottak nagyobb számban vannak, mint a normál súlyúak, akkor ezen nincs mit vitatkozni. De a kérdező se azt írta, hogy 100%-ban mindenki az, hanem azt írta, hogy "gyakorlatilag", ami nem azt jelenti, hogy mindenki. Ha nem ismered a "gyakorlatilag" szó jelentését, akkor nézz utána.

További cikkek:

[link]

[link]

"Magyarországon a felnőtt lakosság több mint fele túlsúlyos, a harmada pedig elhízottnak számít."

[link]

Ez tavalyi, azaz 2022-es cikk.

"És szerény is? :D"

Miért? Én legalább teszek azért, hogy így nézzek ki, én meg vagyok magammal elégedve. De te mit teszel azért, hogy meg legyél magaddal elégedve és ne úgy nyilatkozz magadról, hogy idézlek: "Én pont hogy sovány vagyok." És nem is vagy magaddal megelégedve. Tudod, létezik egészséges önbizalom, nekem ez megvan. :)

2023. nov. 18. 18:34
 49/53 anonim ***** válasza:
0%

A gyakorlatilag a majdnem szinonimája és az állítás így is egyszerűen nem igaz. De nyilván látássérültek vagytok. Szóval elnézést kérek ha bántó voltam.

Biztos sokat kell tenned egy teljesen átlagos testalkathoz. :D

2023. nov. 18. 19:29
 50/53 anonim válasza:
33%
Nagyon nevetek😆😆😆
2023. dec. 27. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!