Kire mondják, hogy "trafipax feje/arca" van?
Figyelt kérdés
Cikinek éreztem volna rákérdezni, hogy ezt pontosan mire érti, mert a társaság többi tagja úgy tűnt egyből értette miről van szó, de én hiába nézegettem a lányt, nem esett le. Sokszor vagyok lemaradva a szlengekkel, így lehet, hogy ez egy ismert kifejezés, csak én nem értem. Szerinted mire utalhat ez a kifejezés? A szövegkörnyezet alapján negatív értelemben mondta.2023. nov. 16. 16:08
1/2 anonim válasza:
Ha belsős poén egymás között valamilyen közös élmény miatt, egy kívülálló sosem fogja kitalálni. Ha nem az, de ilyen humor herold az illető, és a társasága az ilyen szintű poénokhoz van szoktatva, akkor is nevethetnek. Akkor lehet jelentése sincs a szónak, csak az abszurditása vicces.
Vagy esetleg valamilyen felkapottabb mém a beszólás, és olyan sötét vagyok, hogy én sem hallottam még.
2/2 anonim válasza:
Nem hallottam még. Arra tudok gondolni, hogy szigorú, számonkérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!