Sokemeletes panelházakban a postás az ajánlott leveleket felviszi a címzettekhez, vagy csak bedobja az értesítőt a postaládába?
Nekünk felhozza a postás :)
(Viszont Murphy törvénye, hogy mivel gyesen vagyok a nyugdíjas anyukámnál, így valaki az esetek 99%-ában otthon van. Az 1% szokott lenni az, mikor jön valami ajánlott 😀)
Postása válogatja. Volt olyan, hogy értesítőből is csak a másodikat dobta be. Amúgy hangulatától függ, hogy felhozza-e, de van olyan, aki felszól kaputelefonon, hogy itt van-e az illető.
Egyébként van olyan is, aki rendesen feljár ezekkel.
"Olyanról még nem hallottam hogy fel is hozzák."
10 emeletes panelban élek, az állandó postás felhozza a leveleket, a helyettesítők csak az értesítőt dobják be.
"Most öszintén komolyan elvárnátok, hogy a postát felmászkáljon a sokadik emeletre, amikor az emberek 99 %-a nincs otthon nap közben, azaz hiába is menne?"
Nekem az is elég lenne, ha felcsöngetne, akkor szívesen lemmenék a postáért. De szinte sosem csönget fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!