Miért vagyok tehetetlen ha bármire van egy hetem?
Alapvetoen munka van robot.
Olyan sok hogy semmire nincs idom hullán mosogatok el is esténkènt. Ujitgatni a lakást se pénz nincs és kiégés is van.
Pályázgatok munka mellett de eddig semmi.
Barátom sincs. A társkerrol sem.
Rokonok sincsenek.
Albérlet van.
Es akkor van egy hét szabim. Ami alatt szeretném az egész életemet is rendbe tenni.
De 1 hét alatt se lesz másik munkám. Ezalatt az egy hét alatt se lesz barátom sem.
Egy hét alatt még az sincs hogy legalább kieresszem a gőzt mert elmenni valahova sincs kivel.
Hogy lehetek ennyire életképtelen?
Mit tegyek 1 hét alatt hogy "megvalthassam a világot ill az életem?"
"Pályázgatok munka mellett de eddig semmi.
Barátom sincs. A társkerrol sem.
Rokonok sincsenek.
Albérlet van."
Ha ezt a rövid négysoros haiku-vers remekművet könyv formában megjelenteted, az érte befolyó összegből már rendbe tudnád tenni az életedet, de a fél lakást minimum. Tényleg nagyon költői, bölcs, és kiválóan leírja jelenkorunk magyar valóságának mindennapjait.
Reggel 6-kor felkelsz, 7-kor reggelizel és 8-kor hozzáfogsz a fontosabb dolgok elvégzéséhez. Reggelizés után közvetlenül el is lehet mosogatni 8-ig.
12-ig végezd el a fontosabbakat, utána ebéd, 13-tól 16-ig megint legyen egy szakasz, mikor a tervezett dolgaiddal foglalkozol. 16 után meg lehet pihenés.
Minden csak időbeosztás kérdése.
Mikkel is foglalkozzak?
Pont nem a reggeli meg ebéd érdekelne mikor 1 hetem van megváltani az egész életem es mindent helyre tenni.
Felkelek 6 kor és este ugy fekszem le hogy ma se volt ertelme a napnak.
Irkaltak társkeren értelmetlenul. Neztem állásokat jelentkeztem.
Nem találtam ki semmit.
De azért tanulnék másoktól is így előadásokat coach tanácsadókat is hallgatok.
"Mikkel is foglalkozzak?"
Kérdező, nekem kell ezt tudom szerinted, vagy neked?
Nem értem, hogy mit rinyálsz itt. Csak tudod, hogy mik a fontosak, amiket egyébként nem tudnál megcsinálni, de azalatt az egy hét alatt simán meg tudnád.
Takarítsd ki a lakást és világosodj meg közben. Kérj időpontot pszichológushoz is. Menj sportolni..stb..
Komolyan, mint egy nagyra nőtt életképtelen csecsemő.
De pont ez érdekelne.
Hogy lesz sok pénzem más munkám barátom barátaim életem 1 hét alatt.
Hallgatok pszichologusokat coach tanacsadokat sikeres embereket!
És minden nap sportolok meg mosas takaritas van. Ezek nem visznek sehova es eltelt az 1 hét a semmire.
"Hogy lesz sok pénzem más munkám barátom barátaim életem 1 hét alatt."
Sehogy! Ne ámítsd magad ilyenekkel. Ezekhez mindig idő kell. Sok pénz egy hét alatt? :D Rabolj bankot. :D
Más munkád? Járd a várost, vagy utazz másikba és személyesen vidd el az önéletrajzodat.
Volt olyan is.
H szemelyesen adtam le. Ugy neztek rám mint vmi csövesre akinek ne lenne internete fiókja sem benyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!