Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok tehetetlen ha...

Miért vagyok tehetetlen ha bármire van egy hetem?

Figyelt kérdés

Alapvetoen munka van robot.

Olyan sok hogy semmire nincs idom hullán mosogatok el is esténkènt. Ujitgatni a lakást se pénz nincs és kiégés is van.

Pályázgatok munka mellett de eddig semmi.

Barátom sincs. A társkerrol sem.

Rokonok sincsenek.

Albérlet van.

Es akkor van egy hét szabim. Ami alatt szeretném az egész életemet is rendbe tenni.

De 1 hét alatt se lesz másik munkám. Ezalatt az egy hét alatt se lesz barátom sem.

Egy hét alatt még az sincs hogy legalább kieresszem a gőzt mert elmenni valahova sincs kivel.

Hogy lehetek ennyire életképtelen?

Mit tegyek 1 hét alatt hogy "megvalthassam a világot ill az életem?"

#munka élet nélkül
2023. nov. 15. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:

"Pályázgatok munka mellett de eddig semmi.

Barátom sincs. A társkerrol sem.

Rokonok sincsenek.

Albérlet van."

Ha ezt a rövid négysoros haiku-vers remekművet könyv formában megjelenteted, az érte befolyó összegből már rendbe tudnád tenni az életedet, de a fél lakást minimum. Tényleg nagyon költői, bölcs, és kiválóan leírja jelenkorunk magyar valóságának mindennapjait.

2023. nov. 15. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Reggel 6-kor felkelsz, 7-kor reggelizel és 8-kor hozzáfogsz a fontosabb dolgok elvégzéséhez. Reggelizés után közvetlenül el is lehet mosogatni 8-ig.

12-ig végezd el a fontosabbakat, utána ebéd, 13-tól 16-ig megint legyen egy szakasz, mikor a tervezett dolgaiddal foglalkozol. 16 után meg lehet pihenés.

Minden csak időbeosztás kérdése.

2023. nov. 15. 12:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Mikkel is foglalkozzak?

Pont nem a reggeli meg ebéd érdekelne mikor 1 hetem van megváltani az egész életem es mindent helyre tenni.

Felkelek 6 kor és este ugy fekszem le hogy ma se volt ertelme a napnak.

Irkaltak társkeren értelmetlenul. Neztem állásokat jelentkeztem.

Nem találtam ki semmit.

De azért tanulnék másoktól is így előadásokat coach tanácsadókat is hallgatok.

2023. nov. 15. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:

"Mikkel is foglalkozzak?"

Kérdező, nekem kell ezt tudom szerinted, vagy neked?

Nem értem, hogy mit rinyálsz itt. Csak tudod, hogy mik a fontosak, amiket egyébként nem tudnál megcsinálni, de azalatt az egy hét alatt simán meg tudnád.

Takarítsd ki a lakást és világosodj meg közben. Kérj időpontot pszichológushoz is. Menj sportolni..stb..

Komolyan, mint egy nagyra nőtt életképtelen csecsemő.

2023. nov. 15. 12:42
 5/7 A kérdező kommentje:

De pont ez érdekelne.

Hogy lesz sok pénzem más munkám barátom barátaim életem 1 hét alatt.

Hallgatok pszichologusokat coach tanacsadokat sikeres embereket!

És minden nap sportolok meg mosas takaritas van. Ezek nem visznek sehova es eltelt az 1 hét a semmire.

2023. nov. 15. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:

"Hogy lesz sok pénzem más munkám barátom barátaim életem 1 hét alatt."

Sehogy! Ne ámítsd magad ilyenekkel. Ezekhez mindig idő kell. Sok pénz egy hét alatt? :D Rabolj bankot. :D

Más munkád? Járd a várost, vagy utazz másikba és személyesen vidd el az önéletrajzodat.

2023. nov. 15. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Volt olyan is.

H szemelyesen adtam le. Ugy neztek rám mint vmi csövesre akinek ne lenne internete fiókja sem benyújtani.

2023. nov. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!