Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is az évek múlásáv...

Szerintetek is az évek múlásával és a sok keserűséggel az ember veszti el a motivációját?

Figyelt kérdés

Pl. Magamon vettem észre. Még gyerekként, meg akár tini korban is, sok érdeklődési köröm volt, amikről olvastam a neten, próbáltam csinálni ahogy tudtam, bár a legtöbbet nem nagyon mert olyan érdeklődési köreim voltak amikhez rengeteg pénz kell. Valamint van kedved mindenhez, edzeni, ön fejleszteni, tanulni, érdekelnek a könyvek, valahogy úgy az élethez jobban állsz hozzá. Motiváltabb vagy.

Most meg már felnőttként nem is érdekel nagyon semmi, egész napod abból áll hogy dolgozol, vagy aki egyetemre jár akkor neki egyetem+ munka. Semmire nincs energiád se időd, egy szaros albérletben élsz és hónapról hónapra élsz stb stb.

2023. nov. 12. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Általában igen, főleg a magyar társadalom körében...
2023. nov. 12. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Az évek múlásával lelassultam, elnehézkesedtem, befelé fordultam. Várom a sokak által emlegetett "második" fiatalkort, mert hogy sokan állítják, hogy fittebbek, lendületesebbek a 40-50-es éveikben, mint fiatalon, de nekem ez nem jött el.
2023. nov. 12. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Mit teszel azért napi szinten, hogy fitt, fiatalos és lendületes legyél?

2023. nov. 12. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Gondolom több kólát iszik.

[link]

2023. nov. 12. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!