Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Freya névről mit gondoltok?...

Freya névről mit gondoltok? Jó vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

2023. nov. 11. 00:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
God of war?
2023. nov. 19. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Germán szerelemistennő. Magyar gyereknek nem adnám...
2023. nov. 23. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyereknek nem adnám, én is kutyát ismerek egyébként ezzel a névvel. De utóbbitól eltekintve is, milyen már egy istenség/istennő után elnevezni egy gyereket? Mert szerintem általában eléggé visszatetsző, egy kivételt tudok, és ez a Diána, de ott többnyire az embernek nem rögtön az istennő ugrik be, mivel ez egy régóta elfogadott és használt női név. De ha ilyeneket hallanánk, hogy Junó, meg Hébé, meg Minerva, meg Artemisz, az szerintem eléggé visszatetsző lenne első hallásra (most tekintsünk el attól, hogy Amerikában nem olyan kirívóak az ilyen jellegű nevek sem, de ott mindent IS lehet adni...)
2024. febr. 26. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért adnak ennél rosszabb neveket is. Meg hát kinek mi tetszik nem tetszik. Engem azoktól a külföldi eredetű nevektől ráz ki a hideg amit eredetileg rövid "á"-val kellene ejteni. Magyarul meg "a" betüvel mondják. ZARA, LARA stb.
2024. febr. 26. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!